Klumben & Raske Penge

22.11.19 - Koncerten er afviklet Kr. 132,50 inkl. gebyr Start: 21:00 Døre: 20:30

Studenterhuset er særdeles glade for at præsentere kongerne af dansk dancehall, Klumben & Raske Penge!

Klumben & Raske Penge er snart ved at være færdige med deres debutalbum. Debutalbum siger du? Men har de ikke været i gang siden 2011 og været umulige at undgå i årene derefter? Haft det der dumme kæmpehit og en masse mindre? Spillet Orange Scene og tourneret i Brasilien? Jo jo det er dem. Men det er først nu de laver et album sammen. Alt hidtil har været singler og så deres respektive soloalbums.

Indtil videre er der udkommet tre sange fra pladen. Først "Hus På Bakken" som var i rotation på P3 fra den udkom i marts og indtil august. Den udkom samtidig med sangen "Ghettio", der var en slags kommentar til den på det tidspunkt verserende ghettodebat. Den og musikvideoen filmet i en flygtningelejr i Libanon og fik en del medieomtale i forbindelse med debatten (bl.a. Soundvenue, Vice og Go Morgen Danmark, hvor makkerparret spillede den live sammen med deres band) og er siden blevet en slags undergrundshit. Seneste udgivelse fra pladen er sangen "Homies & Familie" som også var P3-rotation i nogle måneder fra august, hvor den i en periode var den næsthøjest roterende danske sang på P3.

I anledning af albummet har Klumben & Raske Penge samlet et nyt band til deres liveshows. Det består af de to velsagtens højest estimerede musikere i reggaegenren herhjemme: Kristoffer Sjelberg (EaggerStunn, Natasja m.fl.) og Morten McCoy (Bremer/McCoy m.fl.). Og så det nye stortalent Justo Gambula.

De glæder sig til at komme ud og spille det nye og det gamle materiale med det nye band. Selvom forventningerne med rette er tårnhøje, da de med det gamle band høstede mange gode anmeldelser og sågar fik Steppeulven som Årets Koncert.

Pladen udkommer til sommer på vinyl og stream med en musikvideo eller flere. Det meste materiale er indspillet nu, men der kommer løbende nyt til og der mangler mix, mastering og den i vore dage notorisk langsommelige proces med vinyltryk. Næste single påtænkes i august. Og der vil komme flere singler inden albummet. Pladen er overvejende produceret i samarbejde med TopGunn som også gæster på pladen. Ligesom Eaggerman fra Bikstok/EaggerStunn og andre gør. Det er i udgangspunktet en reggae/dancehall plade, men rummer også afstikkere til både bossanova, trap og en slags disco.