KLAUS HANDSOME

20.04.24 Genre: Rock 75,- inkl. gebyr Start: 21:00 Døre: 20:30 Store sal

KLAUS HANDSOME TAGER PÅ SOLOTUR MED SINE SANGE OG HISTORIER FRA ET LEVET LIV!

DE BEHØVER IKKE AT VÆRE STUDERENDE FOR AT KØBE BILLET

FUCKING CRAZY TIMES OG KRØLLE CHARLES

Trubaduren Klaus Handsome rejser på Danmarks tour med sit one-man-show bestående af Klaus, hans guitar, sine sange og hans storytelling. Hør bl.a. om Handsome’s møde med Leonard Cohen, og historien om da han for B.T. dækkede VM i fodbold i ’86, eller da han som 10-årig havde en UFO-oplevelse. Alle disse anekdoter er efterfulgt af et dertilhørende nummer. Dette kombineret med Handsome’s interaktion med sit publikum, gør koncerten til en speciel og samlende oplevelse, hvor ordene inderlighed og hjertelighed er bedst beskrivende.

Peter Sommer udtrykker det således: “Klaus Handsome er manden, der gav mig lysten og modet til at bestige en scene, skrive mit eget, kort sagt at udtrykke sig, bevæge sig, forsøge at bevæge andre. Det er det, Klaus insisterer på; at verden og fællesskabet griber en, når man lader sig falde bagover. Man skal turde – og det tør Klaus.”

Klaus Handsome udgav i januar sit 4. album ”Helt Ud I Rummet Og Tilbage Igen”, hvorfra 1. singlen ”Hey Anne” er blevet spillet flittigt på P4. Klaus’ sang ”Fucking Crazy Times” allerede er en klassiker, som producer Rasmus Theodor (Barselona) kalder ”verdens bedste sang” og kollegaer og venner som bl.a. Kjartan Arngrim, Jøden, Simon Kvamm og Sommer bakker op med kor på denne tidsløse rock hymne.