Joyce

09.10.20 Support: Rune Søltoft Kr. 80 inkl. gebyr Start: 21:00 Døre: 20:30

Studenterhuset er glade for at præsentere Danmarks nye rockhåb, Joyce!

————————————— Entré: 80 kroner (inkl. gebyr) Døre: 20:30 Koncertstart: 21:00 —————————————

Det fremadstormende band er aktuelle med deres 3. single ’Formskifter’, som også er titlen på deres kommende debutalbum. I den forbindelse annoncerer Joyce deres første Danmarksturné i efteråret 2020.

Det seneste års tid har været et vildt et af slagsen for det unge band, Joyce. I januar udgav de singlen ’Djævlen’, som blev ’Ugens Uundgåelige’ på P3 og kom i top-rotation på både P3 og P6 Beat. De var en del af VEGA’s Udvalgte, spillede for et udsolgt Stengade, fyldte Loppen i København til randen og var booket til flere – nu desværre aflyste - toneangivende festivaler såsom SPOT Festival, Roskilde Festival, Musik I Lejet, og Smukfest. Joyce er lige nu aktuelle med den energiske titelsang til deres kommende album ’Formskifter’, der bliver spillet flittigt på både P3 og P6 Beat og har fået store highfives med på vejen af bl.a. radioværter Pelle Peter og Carsten Holm – sidstnævnte skriver bl.a. på sin Facebook:

’Dette band, har med deres tre udgivede sange, taget fuglen komplet på mig. ‘Formskifter’ er et nummer, der er så godt skrevet - lyrisk og musikalsk. Tag det i ørene - måske tre gange - og så har du knækket den kode. Dette nummer får mig til at dufte savsmulden - koncerter, venskabet, fælleskabet!’

Om singlen siger forsanger Sebastian Wegener: ’Sangen handler om en tid, hvor jeg følte at min personlighed var splittet i to. Jeg var et sted, hvor jeg ikke vidste hvilken “maske” der var den rigtige mere, hvilket gjorde mig ensom og aggressiv. Jeg tror de fleste kan genkende følelsen af at påklistre sig en rolle for at passe ind, og føle af man mister sig selv i processen.’

På scenen er Joyce en energiudladning uden lige, hvilket også har været en central del i bandets udvikling og udtryk. Snart kan du opleve dem live, da de i dag annoncerer deres første Danmarksturné, hvor de spiller i Roskilde, Køge, Holstebro, Vejle, København, Aarhus, Horsens, Odense, Svendborg, Thisted, Birkerød, Aalborg og Sønderborg.

Toneangivende medier som Soundvenue, Politiken og GAFFA har haft spot på det eksplosive punk-poppede band, der skal opleves live. I starten af året åbnede de showet til årets ‘GAFFA Prisen’, hvor de optrådte med ‘Djævlen’. Joyce var tidligere på året på deres første mini-tour, som resulterede med 4 og 5-stjernede anmeldelser:

’Husk at se dem, mens du stadig kan opleve dem på de små scener – næste år er det sikkert for sent.’ 5 stjerner, GAFFA.

’Mens scenelampernes hvide lys blinkede vildt, og et begejstret publikum skreg med på ’Djævlen’, var det svært ikke at se frem til lignende udskejelser foran Rising-scenen til juni.’ 4 stjerner, Soundvenue.

  • support: Rune Søltoft

Rune Søltoft har efterhånden blomstret i den danske undergrund i nogle år med flere forskellige musikalske projekter og bands, både som forsanger, guitarist og trommeslager. Efter sin tids musikalske udfoldelse, har kunstneren stablet sit eget projekt på benene under navnet ”Rune Søltoft”, hvor musikken udspiller sig ved brugen af danske tekster, opført af en skrøbelig og melankolske vokaler. Rune Søltofts sange handler om tilstedeværelsens ligegyldigheder og livets sorg, akkompagneret af dynamiske drømmende lydflader, som får hele det smukke lydbillede til at gå op i en højere enhed.