Jenny Wilson [NY DATO]

13.05.22 - Koncerten er afviklet kr 220 inkl. gebyr Start: 21:00 Døre: 20:30

OBS! NY DATO! Vi er særdeles glade for at præsentere fantastiske Jenny Wilson!

  • Døre: 20.30
  • Koncertstart: 21.00
  • Entré: 220 kr. (inkl. gebyr)

”MÄSTERVERKET er mit mest selvransagende og nøgne værk. Spørgsmålet der stilles er: ”Hvordan kunne det gå som det gjorde?” Pladen er en rejse gennem den fortvivlelse, ensomhed og udmattelse jeg følte efter et turbulent årti. Men den beskriver også en stræben efter at have det godt, at stole på at livet kan vende, hvis man tør give det en chance.

De 11 sange er indspillet som live sessions på klassisk manér: piano, sang, trommer og bas. Jeg var træt af at sidde alene i små kælderrum med hundredevis af spor og indviklede produktioner. Nu ville jeg have det ud af kroppen – og fremfor alt ville jeg være omgivet af mennesker. Jeg ville lade teksterne stå endnu mere i fokus og få sounden til at afspejle og rette sig ind efter deres hverdagsnære indhold. Jeg har skrevet disse tekster uden attitude og omsvøb på mit modersmål. Mere rent bliver det ikke!

MÄSTERVERKET er mit syvende album, det andet på svensk. Det er produceret sammen med min ældste og bedste ven, Martin Thulin.”