Hypnodrone Ensemble

04.04.19 - Koncerten er afviklet Support: Assegai Genre: Rock Kr. 70 inkl. gebyr Start: 21:00 Døre: 20:30

Canadisk experimenterende guitarist Aidan Baker, som bla. spillede med canadiske ‘Nadja’ i Aalborg på studenterhuset til den velroste koncert under Northern Winter Beat 2019, har sammen med landsmanden Eric Quach, kendt under kunstnernavnet Thisquietarmy, dannet bandet Hypnodrone Ensemble i Berlin i 2014, sammen med trommeslager Felipe Salazar, Jérémie Mortier og Dave Dunnett. Deres musik er skabt af en kombination af atmosfæriske, psykedeliske texture blandet med fremdrivende polyrytmer. Deres live-indspillet debutalbum, af samme navn som gruppens, udkom i 2015 på belgiske Consouling Sounds.

I oktober 2018 udkom gruppens andet fuldlængde album ‘Plays Orchestral Favorites’, optaget som en udvidet 9 mands ensemble på Wolves & Vibrancy Records.

Support: Assegai Assegai er Kristian Obling, Thomas Nørgaard og Jesper Moeslund fra Aarhus. Den perfekte rock, hvis termostaten af nød er blevet sat for lavt i din dårligt isolerede lejlighed, som du alligevel betaler for meget for pga. løbsk kapitalisme. Med andre ord en klassisk rocktrio, der spiller knap så klassisk rock. Hvis du er god til at tælle, kan du sikkert også danse til det.