Hatesphere

02.03.19 - Koncerten er afviklet Support: Livløs & Chronicle Kr. 130 inkl. gebyr Start: 20:00 Døre: 19:00 Store sal

Pris i døren: 150 kr

Efter et travlt efterår på de europæiske landeveje samt udgivelse af bandets 10. fuldlængde, 'Reduced To Flesh', er de danske thrash-konger HateSphere knivskarpe og mere end parate til at jævne Danmark med jorden. 'Reduced To Flesh' har slået mørkere og mere brutal toner an i HateSpheres dødsthrash-univers, og det har givet liveshowet nye og voldsommere dimensioner. Og med et brølstærkt bagkatalog, som ingen kan fornægte, er der dækket op til et sandt ædegilde for ørerne.

Med sig har de et af dansk metalmusiks nye stjernefrø LIVLØS, der har har taget Danmark med melodødsstorm. Aftenens andet opvarmnings band er Chronicle. Et band som allerede har spillet en del shows og helt sikkert vil varme jer publikummer godt op.

Om touren siger guitarist Pepe: "Vi er som bekendt i fuld sving med at turnere Verden rundt for at promovere vores nye plade, og selvom det er fantastisk at spille i det store udland, er det sateme lige så fantastisk at komme hjem at give den fuld smadder i lille Danmark", og bassist Jimmy tilføjer, "men man bliver sgu så træt, når man turnere, og vi bliver jo ikke yngre, så vi må se, om vi overhovedet gider mere efter det her". Vokalist Esse runder af, "det bliver 11 fuldstændig vanvittigt fede aftener i ekstremmetallens tegn. To blærede supportbands og så os, der vil spille et voksent hovednavnssæt. Det bliver så fedt!"