Gents

07.05.22 - Koncerten er afviklet Support: Sonic Girl Kr. 90 inkl. gebyr Start: 21:00 Døre: 20:30

Vi er meget glade for at kunne præsentere Gents til maj 2022!

—————————————— Døre: 20.30 Koncertstart: 21.00 Entré: 90,00 kr. (inkl. gebyr) ——————————————

Ovenpå deres første single i to år, den eksperimenterende ballade ‘little liar’, fortsætter den københavnske duo GENTS deres togt mod en ny lyd de har døbt cyber croon. Med ‘gimme’ vender de ørerne og øjnene mod intergalaktiske stadionkoncerter.

Duoen udforsker nye sider af deres lyd med et svulstigt synth-tema, korarrangementer og grandios inderlighed, der er som skabt til store scener. Niels Fejrskov Juhl krænger igen sin sjæl ud som heartbroken space raconteur og Theis Vesterløkkes produktoner bliver stadig mere detaljerede og grænsesøgende, med EDM-elementer, et vip med hatten til George Michaels 90’er-hits og en stærk forbindelse til nutidens hyperpop.

Det er en sang der beder dig om loyalitet, om dit ord og dit venskab. Om at kigge fremad og efterlade fortiden i fortiden. Den er dermed også tematisk repræsentativ for deres kommende album, ‘souvenir’, som udkommer i Februar 2022 på Yachtvej. Albummet kredser om Niels Fejrskov Juhl og Theis Vesterløkkes venskab, det at gå gennem highs and lows med hinanden, bide tænderne sammen og komme ud på den anden side hånd i hånd. At ikke opgive den nære relation - hvad enten det er et venskab eller et romantisk forhold, men at kunne blive ved med at stimulere den anden - i dette tilfælde kunstnerisk. Det har resulteret i et værk der emmer af personlighed, eksperimenter og et nyfundet mod i duoen til at kaste image overbord og i stedet kaste anker og finde hjem på nye kunstneriske dybder. De drager samtidigt med udgivelsen af albummet ud på en turné der bl.a. bringer dem forbi VoxHall i Aarhus og Store Vega i København.

CITATER OM TURNÉEN

Theis Vesterløkke: “At spille koncerter har altid været en del af vores dna og det er virkelig her vi finder meningen med det hele. Især når folk kan danse og svede sammen! Vi glæder os helt vildt til at vende tilbage til både store og små scener i hele landet og møde folk igen.”

Niels Fejrskov Juhl: “Vi har altid gjort en kæmpe ære ud af at kunne spille alt fra snuskede barer på vores mærkelige turnéer i Rusland og Europa til de lidt større sale foran vores hjemmepublikum her i Danmark, hvor vi kan skrue lidt mere op for show-knapperne. Vi ved godt, at vi ikke er Beyoncé, men vi tør godt love at vi skruer op for det helt brede GENTS-vingefang denne gang!”

OM GENTS

Siden debut-EP’en Embrace the Future fra 2015 har den københavnske duo GENTS med crooner Niels Fejrskov Juhl i front vundet hjerterne på fans over hele kloden. Flankeret af soft synth-aficionado Theis Vesterløkke har de to selverklærede spa poppere været på en rejse fra hovedstadens support slots til i dag at have alt fra Roskilde Festival og headlinere på Store Vega og SPOT Festival på samvittigheden. CV’et rummer desuden udsolgte koncerter i bl.a. Paris og Berlin samt talrige turnéer i både Europa og Rusland, ligesom de også har været et smut forbi internationale festivaler som Iceland Airwaves, By:Larm og Reeperbahn. Dette har efterhånden gjort GENTS til et garvet live act, der kan spille alt fra store, scenografisk stringente shows til tvivlsomme barer i europæiske sovebyer - altid med samme GENTS’ske intensitet og showmanship i højsædet.

På udgivelsesfronten har GENTS sluppet de to albums About Time (2017) og Human Connection (2019), der begge har kastet store roser af sig og samtidigt gjort dem til fast inventar i den danske og internationale musikpresse med bl.a. iByen-forsider, anmeldelser i fx The Line of Best Fit og rotationer på DR P3.

SUPPORT: Sonic Girl

Fra sci-fi karakter til hyperpop-sanger.

Sangerinden Sonic Girl må siges at arbejde hurtigere end enhver algoritme. Hun har på kort tid indvaderet den danske hyperpop scene med sange som 'Hackerboy og 'DJ og My Dreams'. Som en næsten virkelig karater fra et hvert 00'er computerspil udrustet med simple popmelodier, distorted trommer og et arsenal af glitches, så tager Sonic Girl med på sin rejse gennem sit helt eget (næsten) ugennemskueligt univser.