Ganger

31.10.20 Support: Summers Kr. 100 inkl. gebyr Start: 20:00 Døre: 19:30

Studenterhuset er utroligt stolte af at præsentere den anmelderroste avantgardepop-gruppe, Ganger!

——————————— Entre: 100 kroner (inkl. gebyr) Døre: 19:30 Koncertstart: 20:00 ———————————

Ganger udgav i efteråret 2019 deres debut-album MØRK, hvilket blev modtaget meget positivt af et samlet anmelderkorps.

Albummet er første del af den planlagte Mørktropisk- trilogi, hvor andet album TRO er sat til udgivelse i slutningen af 2020, og den afsluttende PISK udkommer i 2021.

Singlen Olympisk har været en af de mest spillede dansksprogede sange på P6 Beat i 2019 og i efteråret blev Olympisk sat i rotation på P3, hvor den efter nogle måneder endte som Ugens Uundgåelige. Bandet spillede i oktober en nedbarberet version af 3. singlen ByeBye på DR2 i kulturflagskibs-programmet K2.

Albummet MØRK og singlen Olympisk har igennem hele december været på alle dagblade og mediers årslister. Politiken kårede det som årets tredjebedste danske album, Informations Ralf Christensen havde den på toppen af sine liste over årets albums og Soundvenue og Euroman havde begge albummet på en femteplads på deres årslister. Ganger er topscorer til årets Steppeulven med hele seks nomineringer, herunder årets udgivelse, årets komponist, årets håb og årets sang, hvor de vandt de to sidste nævnte. I november modtog bandet desuden en stor hæder fra Statens Kunstfond, da Mørk blev præmieret med 80.000,- for at være en af de vigtigste danske albumudgivelser i 2019.

Bandet blev portrætteret af Information i november med et dybdegående interview med overskriften “Jeg står og synger om min far, der har drukket sig ihjel, mens jeg vrikker med røven”. Publikum kan derfor forvente sig en dansabel og eksperimenterende pop-koncert, med et af Danmarks mest lovende og ambitiøse bands, i en scenografi lavet i samarbejde med designeren Maja Halling (Röd Studio).

Bandet skal turnere hele 2020 og kan opleves på et bredt udvalg af spillesteder og festivaler i Danmark året igennem.

“Fremragende”

  • Ralf Christensen, Information

❤❤❤❤❤ - Simon Lund, Politiken “Er det lyden af dansk popmusik anno 2029?”

⭐⭐⭐⭐⭐ - Christian Wolkoff, Soundvenue ”Mørk er et af de mest ambitiøse debutalbum, jeg har hørt i lang tid”

⭐⭐⭐⭐⭐ - Simon Heggum, GAFFA ”Et vaske ægte popalbum. Men et utrolig godt et af slagsen. Måske endda et af årets bedste.”