Frivillig på Studenterhuset

Frivillig på Studenterhuset

Studenterhuset drives af frivillige samt en håndfuld fastansatte, der varetager de daglige administrative opgaver. De frivillige er en altafgørende del af Studenterhuset og uden dem kunne vi ikke give jer alle de fantastiske oplevelser, som Studenterhuset er kendt for.

Studenterhuset lægger vægt på det gode humør og at vores frivillige er smilende og imødekommende, da de er Studenterhusets ansigt udadtil.

Vores frivillige vægter det sociale netværk højt, og er også en prioritering fra Studenterhusets side bl.a. ved at have fællesspisning inden koncerterne, flere årlige frivillig-fester og forskellige arrangementer for frivillige. På den måde kan man som frivillig hurtigt skabe sig et stort socialt netværk.

Som frivillig kan du optjene poletter, som giver mulighed for køb i vores barer til personalepris, og du vil blive inviteret til fester og andre arrangementer. Videre kan du som frivillig tilegne dig en lang række kompetencer, som du kan bruge senere i dit arbejdsliv. Du har mulighed for at tage forskellige typer vagter såsom bartender, lysvagter, musikvagter eller stage manager.

Du binder dig ikke til en fast vagtplan, men kan selv bestemme, hvornår du vil tage en vagt. Vi forventer, at man tager min. 1-2 vagter om måneden.

Bliv frivillig

Vil du hjælpe med at gøre vores café til byens hyggeligste mødested, vil du præsentere spændende musik eller vil du bare give en hånd med - så meld dig som frivillig!

Hvis du har lyst til at høre mere om at være frivillig på Studenterhuset, så mød op til et af vores intromøder (hold øje med vores facebook for nye datoer) eller tilmeld dig som frivillig ved at kontakte os på kontoret@studenterhuset.dk

Til møderne kan du høre mere om, hvad det vil sige at være frivillig på Studenterhuset, hvilke goder og oplevelser som hører med, hvilke opgaver der skal varetages og meget mere.

Studenterhuset har lige nu 80 frivillige, men vi har plads til endnu flere!

Vi ses!