FRAADS

25.11.23 Support: TBA Genre: Hiphop 175,- inkl. gebyr Start: 21:00 Døre: 20:30 Store sal

DU BEHØVER IKKE AT VÆRE STUDERENDE FOR AT KØBE BILLET

ALLE KAN KØBE BILLET TIL VORES KONCERTER OG BESØGE VORES CAFÉ

FRAADS ANNONCERER LÆNGEVENTET TOUR OG TEASER NYT ALBUM I 2023

Den anmelderroste duo FRAADS annoncerer Danmarks-tour i efteråret 2023 og teaser nyt album. Med radiohittet ’Forsigtig’ og flotte placeringer på lister som ”Årets bedste danske sange” og ”Dem vi ikke kan vente med at høre i 2023” har duoen arbejdet intensivt på ny musik til deres kommende album, der udkommer i 2023.

Den energiske og originale duo FRAADS, bestående af Papa Erotic og David Engelbrecht, har altid været kendetegnet ved excentrisk musik og ambitiøse liveshows. FRAADS har annonceret udgivelsen af deres andet studiealbum i 2023. Det kommende album bliver en elektronisk og genrebrydende oplevelse, med hilsner til alt fra nostalgiske Nintendo-spil til stærke popmelodier. Albummet vil indkapsle temaer som død, FOMO, venskab, eventyr og breakup.

At skabe en unik og dragende live oplevelse, har altid været en hovedambition for den nytænkende duo og det kan publikum nu se frem til at opleve, når de turnerer rundt i Danmark til efteråret 2023.

Soundvenue skrev i én af deres to 5-stjernede anmeldelser af FRAADS’ koncerter, at ”FRAADS forvandlede Musikhusets Store Sal til en helt anden verden” og at publikum tog imod dem, med en velkomst der kunne være ”verdensstjerner værdig”, mens GAFFA senest skrev ”Så tak, FRAADS, for at udfordre dansk hiphop og for at udfordre den tilhørende performance”. Det er altså ikke ubegrundet, når man siger at FRAADS er gennemslående liveperformere, og om deres kommende tour udtaler de: “Vi glæder os for sygt til at komme ud og spille igen, og den her gang med vores nye album i ryggen! Sangene får liv og betydning når vi spiller dem live for jer, så vi kan ikke vente med at åbne dørene og genforenes med vores dedikerede og elskede Fraadsere!"

Den seneste single ”Forsigtig”, og mange andre endnu ikke udgivne numre, fik publikum en smagsprøve på, da FRAADS inviterede til to eksklusive og udsolgte ”Demo-shows” i Aarhus og København, hvilket blev deres eneste to headlinerkoncerter i 2022. Billetterne blev revet væk og nu er de snart klar til at præsentere det færdige univers, når de spiller 11 koncerter på spillesteder landet over til efteråret 2023, inkl. Store VEGA i Kbh. Der skal danses tæt, længtes, grædes og skriges, når FRAADS fylder Studenterhuset med deres euforiske, altomfattende og overvældende musikalske univers.