WAY UP NORTH FESTIVAL

15.03.19 - 16.03.19 Kr. 75 inkl. gebyr Starting: 20:00 Doors: 19:30 Cafeen,Store sal

Så er der åbnet for tilmelding af bands og solister til Way Up North Festival 2019.

Hvis du eller dit band gerne vil spille til næste udgave af Way Up North Festival d.15 eller d.16 Marts, så skal du gøre følgende : Send en email til booking@studenterhuset.dk med et link til en side hvor vi kan høre musikken. Som udgangspunkt vil vi gerne have 3 numre at lytte til. Send også en kort beskrivelse af musikken/bandet.

Sidste frist for at søge om at spille er onsdag d.6 Februar. Kun bands og solister fra Nordjylland vil komme i betragtning.

Way Up North Festival har siden den første festival i 2005 været en samlende begivenhed som præsenterede det bedste af den nordjyske musik Vi har holdt fast i ideen med at præsentere 20-30 udvalgt bands/artister og samtidig invitere gæster fra den danske musikbranche som kan have en interesse i at opdage nye talenter. De to dages Way Up North Festival følges op i maj og september med en præsentation af 4 udvalgte bands på vores scene på Danmarks største musikbranche begivenhed, Spot Festival i Aarhus samt koncerter på nord-Europas største af slagsen, Reeperbahn festival i Hamburg.