Soleima

28.03.20 - The concert has been completed Kr. 160 inkl. gebyr Starting: 21:00 Doors: 20:30 Store sal

OBS! Denne koncert er desværre udsat.

Billetsalget til dette arrangement er midlertidigt stoppet efter regeringens anvisninger om COVID-19. Nærmere information til vil følge.

Som følge af statsministeriets opfordring omkring coronavirus/COVID19 og forbuddet mod at holde åbent i kulturinstitutioner og værtshuse, så er Studenterhuset lukket til og med d. 29 marts. Dette påvirker derfor alle koncerter/events i denne periode.

Vi kan derfor ikke gennemføre koncerten som planlagt. Vi håber på jeres tålmodighed, og vi forsøger naturligvis at finde nye datoer til alle koncerter, så vi ikke skal aflyse. Hvis man har købt billet til koncerten, vil man få yderligere information på mail. Ellers følg med på vores side.

Med venlig hilsen Studenterhuset

Studenterhuset er stolte af at præsentere Danmarks nye store pop-håb Soleima!

Soleima har det seneste halvandet år været i studiet og fokuseret på at skrive ny musik, og er nu klar med seks danske koncerter. Der har været et par enkelte afstikkere fra studiet i sommeren ’19, hvor hun udgav de to singler ’STFU’ og ’Cheers for the Tears’, og samtidig spillede den danske sangerinde og sangskriver et par udvalgte festivaler bl.a. Smukfest, Distortion Ø og Hej Søster. Hvor publikum fik en smagsprøve på hvad der er i vente fra Soleima.

Herhjemme har hun for alvor etableret sig med mini albummet No. 14 og singlerne ’Breathe’, ’Paper’, ’Cracks’ og ’Low Life’ fået heftig radio airplay, med sidste to nævnte singler som Ugens Uundgåelig på P3. Senest var ’Cheers for the Tears’ ugens track på The Voice og Radio Skala, samt rotation på P3 og P4. Det hele har medført udsolgte koncerter og nomineringer til P3 Guld, Danish Music Awards, Gaffaprisen og Steppeulven. Soleima vandt P3 Gulds Talentpris i 2018. Udlandet har også fået øjnene op for Soleima, der har modtaget anderkendelse fra etableret medier som BBC Radio 1, Noisey og I.D Magazin. Det har resulteret i at Soleima nu bliver udgivet af det amerikanske pladeselskab Atlantic Records / Big Beat Records, hvilket vidner om at hele verden spidser ører når de hører den signifikante og tryllebindende vokal fra Sarah Mariegaard, der med hendes querky og finurlige tekster maler smukke hverdagsbilleder, publikum kan relatere til.

Soleima står overfor sit store internationale gennembrud!