UDSAT — Saturnus // Grusom // Shadow Storm

18.04.20 Kr. 95 inkl. gebyr (Kr. 135 i døren) Starting: 20:00 Doors: 19:00

OBS! Denne koncert er desværre udsat.

Billetsalget til dette arrangement er midlertidigt stoppet efter regeringens anvisninger om COVID-19. Nærmere information til vil følge.

Som følge af statsministeriets opfordring omkring coronavirus/COVID19 og forbuddet mod at holde åbent i kulturinstitutioner og værtshuse, så er Studenterhuset lukket til og med d. 29 marts. Dette påvirker derfor alle koncerter/events i denne periode.

Vi kan derfor ikke gennemføre koncerten som planlagt. Vi håber på jeres tålmodighed, og vi forsøger naturligvis at finde nye datoer til alle koncerter, så vi ikke skal aflyse. Hvis man har købt billet til koncerten, bedes man tage kontakt til Aalborg Rock & Metal.

Med venlig hilsen Studenterhuset

Aalborg Rock & Metal lancerer denne gang en aften i det melodiske metals navn. Lineuppet er spækket med musik der giver den der specielle stemning der starter i maven og stiger, med prisvindende doommetal band Saturnus, dystre syrede Grusom og melodiske heavyband Shadow Storm!

Dørene åbnes kl, 19:00 Første band går på kl. 20:00

Prisen i foresalg: 95kr Prisen i døren er: 130 kr

Bands:

𝗦𝗔𝗧𝗨𝗥𝗡𝗨𝗦: Saturnus er et af de mest respekterede og ikoniske bands indenfor Doom metal i verden. I 1991 begyndte forsangeren Thomas A.G. Jensen at lede efter mandskab til at starte et dødsmetalband. Han fandt sammen med bassist Brian Hansen, som også ledte efter musikere med passion for samme stil. I 1996 fik bandet skrevet kontrakt med Euphonious Records, og i Januar 1997 kom debut-albummet "Paradise Belongs to You". Lyden er en blanding af Melodisk Død og Doom Metal, kor og strygere er ikke fremmede elementer og alle udgivelser har både deres hårdere og blødere sider. Allerede i Juni samme år som debut albummet kom ud spillede bandet foran 3000 mennesker på Roskilde Festival, et show som blev optaget af norske NRK Radio og afspillet på radiostationer omkring Skandinavien. Bandet har siden da udgivet 3 albums til, holdt 25 års jubilæum, og har spillet over hele Europa samt på festivaler som Brutal Assault, Copenhell, og Artmania for at nævne et par stykker. På trods af noget turbulens med bandets lineup i 2016 fik bandet hjælp af Martin Steene fra Iron Fire til at gennemføre deres 2017 Autumn Tour som bragte dem hele vejen til mellemøsten for første gang (og Rusland for 5. gang). Martin sluttede sig til bandet i Januar 2018 og de arbejder nu på at bringe et nyt album til masserne!

𝗚𝗥𝗨𝗦𝗢𝗠: Den anmelderroste og prisvindende debutplade, "Grusom", banede vejen, og nu runger det igen fra Sydfyn. Med en ny single ude, og en ny plade på vej, giver drengene fra Svendborg atter lyd fra sig. Grusom gjorde sig på kort tid bemærket i både ind- og udland med deres opsigtsvækkende selvgjorte demo, prisvindende debutplade og adskillige, medrivende koncerter igennem de sidste par år. Med mørk lyrik, skaber Grusom et lydunivers, hvor livet og døden udforskes igennem dystre fortællinger. Med afsæt i de dystre dele af psyche- og heavyrocken, møder Grusom upoleret, og ærligt deres publikum med et åbent hjerte.

𝗦𝗛𝗔𝗗𝗢𝗪 𝗦𝗧𝗢𝗥𝗠: Shadow Storm er et forholdsvis nyt band på den danske heavy rockscene. Dannet i 2017 udgav bandet allerede I 2018 sit første udspil Dark Times, en EP som indeholder 6 melodiske heavyrock-skæringer, hvor tekstuniverset beskæftiger sig med emner der er både personlige og samfundsrelevante. Bandet spiller melodisk heavyrock opdateret med en moderne lyd. Det melodiske, de gode omkvæd og den relevante lyrik er altid i højsædet. Dark Times er produceret af Michael Hansen (Phon Studio) og masteret af Jacob Hansen (Volbeat, Dizzy Miss Lizzy og mange flere). Med deres nye album i ryggen bliver Shadow Storm klar til at indtage scener i både ind- og udland og lægger vægt på at levere et brag af et live-show, hvor spilleglæden og kontakten til publikum har allerhøjeste prioritet.