UDSAT — PIND

13.03.20 - The concert has been completed Kr. 80 inkl. gebyr Starting: 21:00 Doors: 20:30 Store sal

OBS! Denne koncert er desværre udsat.

Billetsalget til dette arrangement er midlertidigt stoppet efter regeringens anvisninger om COVID-19. Nærmere information til vil følge.

Som følge af statsministeriets opfordring omkring coronavirus/COVID19 og forbuddet mod at holde åbent i kulturinstitutioner og værtshuse, så er Studenterhuset lukket til og med d. 29 marts. Dette påvirker derfor alle koncerter/events i denne periode.

Vi kan derfor ikke gennemføre koncerten som planlagt. Vi håber på jeres tålmodighed, og vi forsøger naturligvis at finde nye datoer til alle koncerter, så vi ikke skal aflyse. Hvis man har købt billet til koncerten, vil man få yderligere information på mail. Ellers følg med på vores side.

Med venlig hilsen Studenterhuset

Studenterhuset & Streetammo er utroligt stolte af at præsentere det nye stjerneskud, Pind, den 13. marts på hans første headliner tour.

— Entré: 80 inkl. gebyr Døre: 20:30 Koncertstart: 21:00 —

Pind er en ung mand med et betagende talent for at betragte og beskrive sin omverden.

Han skriver og producerer alle sine ting selv, hvilket afspejler sig i hudløst ærlige og autentiske tekster, og lægger sig mellem den elektroniske genre og hip hop. I november udgav han EP’en ‘Videre’, som udover at være - for de fleste - en introduktion til Pinds univers, også er et farvel til livet i provinsen, hvor han indtil nu har produceret al sin musik i et lille skur uden for Silkeborg. Mange søvnløse timer er blevet brugt alene i skuret, hvor fortællinger om fortid, forelskelse, frustrationer og håb er kommet til live, så Pind en gang for alle kunne komme, netop, videre.

Det er, som om vi tages med til forfesten og forventningerne, selve festen og turen hjem alene med eftertænksomheden og tømmermændene. “Jeg glæder mig enormt meget til at komme ud og spille. Det er min første headliner tour, og jeg glæder mig til at møde alle de mennesker, som rent faktisk har gjort det muligt at jeg kan stå på den scene og vise hvad jeg har at byde på. Det er mennesker der tror på mig og mit projekt, og det er dem vi skal fejre på den her tour.