Silver Synthetic

27.05.22 - The concert has been completed Support: Fox Paloma Kr. 100 inkl. gebyr Starting: 21:00 Doors: 20:30

Vi er særdeles glade for at præsentere Silver Synthetic & Fox Paloma! Glæd dig til maj 2022!

  • Døre: 20.30
  • Koncertstart: 21.00
  • Entré: 100,00 kr. (inkl. gebyr)

Retro-klingende New Orleans garage-psych rockere med det futuristiske navn Silver Synthetic er nyeste skud på stammen hos Jack Whites pladeselskab Third Man Records.

Albummet ”Out of the Darkness” tager os igennem 1960'erne og 70'ernes mest goovy musikstykker, og er inspireret af alt fra Lou Reed/Velvet Underground og Television til Psych of the Birds.

I sommeren 2017 skrev Chris Lyon fra punkbandet Bottomfeeders en række sange, som lå for langt fra bandets udtryk til at de kunne bruges i den sammenhæng. De nye sange var mere afslappende og fyldt med associationer til lyden fra klassiske popharmonier og lunefulde countrynumre. Han tilkaldte derfor trommeslageren og mangeårige musikalske partner Lucas Bogner, samt bassist Pete Campanelli og Kunal Prakash.

Kvartetten krøb ned i øvelokalet og begyndte for alvor at spille musik sammen. Da bandet spillede sin første koncert i slutningen af 2018 ved åbningen af Nolas ManRay Records, var sangene mangedoblet, og medlemmerne af det nydøbte Silver Synthetic var blevet ægte rock & roll-håndværkere. I en verden, der ser ud til at være urokkelig, formår Silver Synthetics selvbetitlede debutalbum at få jorden til at ryste og danse.

Meget sigende forgik bandets første koncert i 2018 i en pladebutik. På en stemningsfuld måde tager det os tilbage til LP'ens første gyldne æra, hvor slutningen af 60'erne sivede ind i de mærkelige 70'ere til lyden af Lou Reed, T-Rex, Britfolk, Verlaine og Lloyd.

Silver Synthetics kan kaldes rock-n-roll formalister, men sandheden er, at de er minimalister, der zoomer ind på det helt essentielle.

Support: Fox Paloma

“Som et overnaturligt væsen er denne trio dukket op af ingenting i Danmarks tågefyldte nordlige region. Fox Paloma bringer den originale beatlyd, som havde de aldrig lavet andet, og hvis ikke de kan få dig i stødet, så er der ingen der kan!” — Tim Fauxworth, Fox Paloma Manager 1966

Fox Paloma består af The Sync Siblings Linus og Rasmus Holst. Deres genetiske synkronisering danner tyngdepunktet for bandets dynamiske optræden, og giver publikummet et veldefineret show. Trioen fuldendes af den karismatiske frontmand Jake Gardiner, der med sin karakteristiske vibrato og sine tryllebindende evner på den 12-strengede giver bandet en helt særlig personlighed. Sammen åbner de op for en musikalsk verden, der med garanti vil lokke dig nærmere og give dig lyst til mere.