Quintron and Miss Pussycat

08.07.22 - The concert has been completed Support: Benni Kr. 60 inkl gebyr Starting: 22:00 Doors: 21:30

Glæd dig til at Quintron and Miss Pussycat gæster Studenterhuset til juli!

  • Døre: 21.30
  • Starting: 22.00
  • Entré: 60,00 kr. (inkl gebyr)

Quintron & Miss Pussycat har lavet genre-nedbrydende støj og hårdtslående dansemusik i over tyve år. Størstedelen af deres 17 (!) fuldlængde albums har den psykedeliske sjæl fra det festglade New Orleans filtreret gennem et vintage Hammond B-3, et drømmende dukkeunivers og et arsenal af forvrængede, hjemmelavede instrumenter.

Denne sommer får duoen selskab på deres tour af to New Orleans musikere – trommeslager Sam Yoger og ”talk boxer” Benni Divine – for at genskabe deres seneste Goner LP ”Goblin Alert” samt at slagte de bedste af deres gamle sange. Quintron and Miss Pussycats svedige musical-numre har samme ånd som Miss Pussycats drømmende dukke-verdener – udførlige og smukt udformet til både få succes på intime spillesteder med drinks og dans til langt ud på natten. Hun har også haft flere store museumsudstillinger, og selvom dukkerne aldrig er til salg, er keramik, malerier og andet visuelt arbejde relateret til hendes dukketeater repræsenteret af Webb Gallery i Waxahachie Texas.

Udover sit arbejde med Miss Pussycat har Quintron udgivet albums med en selvfremstillet vejrsynthesizer kaldet ”Weather Warlock”, som bruger sol, regn, temperatur og barometertryk til at lave musik. Han har også spillet Hammond-orgel på en række af andre kunstneres albums, især ”The Oblivioins ”9 Songs” og Steve Riley and the Mamou Playboys ”Grand Isle”, som blev nomineret til en Grammy-pris i 2012 og indeholdt Quintron-sangen ”Chatterbox”.

Quintron og/eller Miss Pussycat har også optrådt i adskillige film og tv-shows, herunder David Simons ”Treme” (2010) og 2020 Showtime-komedien ”On Becoming A God In Central Florida” med Kirsten Dunst i hovedrollen.

Quintron/Miss Pussycat-oplevelsen er en oplevelse af knapt kontrolleret elektronisk kaos, ”Swamp-Tech” dansebeats, små eksplosioner, utrolige udklædninger og underholdende dukkehistorier. Du kan se dem optræde regelmæssigt på Spellcaster Lodge i New Orleans, Louisiana eller på en af deres mange turnéer rundt i verden. Denne optræden har på en eller anden måde lige stor relevans uanset om det er på snuskede natklubber, pizzarestauranter og eller universitetets forelæsningslokaler.