PATINA

15.10.22 Kr. 200 inkl. gebyr Starting: 21:00 Doors: 20:30

PATINA udgiver ny single, annoncerer album samt Genstart Tour i efteråret 2022

  • Døre: 20.30
  • Starting: 21.00
  • Entré: 200,00 kr. (inkl gebyr)

I kølvandet af en veloverstået forårsturné udgiver PATINA ny single, annoncerer nyt album samt en efterårsturné i tre af landets største byer. Sydfynske PATINA gjorde deres indtog på den danske musikscene i 2020 med singlerne ’Flammer Rammer’, som blev årets mest spillede på P3, og den mere rockede og alvorstunge ’Sådan Må Det Være (Uhhhh)’ – begge to singler fra debutalbummet ’Drømmefanger’ der udkom i februar 2021.

I 2022 er tiden så kommet til at udgive det splinternye album ’Genstart’ der lander på gaden d. 17. juni. Første singlen ’Langsomt Sind’ udkom allerede i begyndelsen af året, og d. 29. april fulgte så albummets anden single ’S.O.S.’ om hvilken bandet selv siger: ”S.O.S er en sang der i sit tekstunivers kredser om emnerne afmagt og depression. Om at leve op til samfundets normer uden at lykkes med det. Vi lever i et samfund hvor vi unge mennesker kæmper for at blive anerkendt for hvem vi er, midt i er virvar af konkurrencekultur og samfundsidealer. Den her sang udtrykker de følelser det kan skabe, og kan må ske nå ud til dem der har brug for styrke og mod til at række ud eller bede om hjælp.

Sangen viser samtidig den umiddelbare og slagkraftige energi som vi kender fra gruppens koncerter. Netop koncerterne udgør da også en speciel del af bandets DNA, hvorfor det også er den største selvfølgelighed, at udgivelsen følges op med annonceringen af, at PATINA i efteråret 2022 tager på Genstart Tour.