ORCAS

25.06.22 - The concert has been completed Support: CHAVS Kr. 75 inkl. gebyr Starting: 21:00 Doors: 20:30

Glæd dig til at opleve den danske beat gruppe ORCAS!

  • Døre: 20.30
  • Koncertstart: 21.00
  • Entré: 75,00 kr. (inkl. gebyr)

Den danske beat-gruppe, ORCAS, spiller energisk, hidsig og herlig bluesrock med et twist af surf og doo-wop, som det er nemt at holde af, men mere end almindeligt svært at stå stille og stiltiende til, og gruppen har da også fortjent fået ry som et af de absolut fedeste live-orkestre her i dette lille, flade, lalleglade land.

Bandet, som blev dannet i København i 2014, har, efter en årrække som trio, nu igen fået en orgelspiller med, og ORCAS anno 2020 består således af denne hårdtslående kvartet: Oscar Lundsteen (sang, guitar), Mads Bendsen (orgel), Magnus Knudsen (bas, kor) og Thomas Schmidt-Mikkelsen (trommer, kor).

ORCAS har udgivet to studie-albummer, Tunge Sten (2016) og Fakir (2019), men ingen bør snyde sig selv for oplevelsen af dette hæsblæsende ensemble i levende live. Wrauw!

Support: CHAVS

CHAVS har spillet garagerock siden 2016. I den tid er det blevet til adskillige koncerter rundt om i det ganske danske. Bandet har på den tid opnået nærmest legendarisk status lokalt. De spiller en blanding af gritty garagerock fra 1960erne med elementer af dansk beat rock fra 1970erne. Alle sangene er leveret på klingende nordjysk og omhandler alt fra knallertture til stranden til psykiske problemer, vagabonder, kærlighed og at ryge fede. Forvent melodisk, skævt, kækt og flabet proto-punk.