Mekdes [AFLYST]

15.04.21 - The concert has been completed Kr. 150 inkl. gebyr Starting: 20:00 Doors: 19:30

Vi er utroligt stolte af at præsentere det fremadstormende poptalent, Mekdes!

—————————— Entré 150 kroner Døre: 19:30 Koncertstart: 20:00 ——————————

Mekdes har slået sit navn fast med numre som ‘ In Favor of You’ og ‘ Lonely’, der er blevet spillet flittigt på P3 – sange som Mekdes selv har indspillet i hjemmet i Kolding. Senest er Mekdes, som den første danske kunstner, inviteret med i Spotify Oyster, et program for særligt udvalgte, talentfulde Skandinaviske artister, som får stillet streaming-gigantens lydstudie og tekniker i Stockholm til rådighed.

“Det var sygt fedt at optage i så mega-vildt et studie”, udbryder Mekdes, som ellers altid har indspillet derhjemme. Men selvom produktionen var rykket fra soveværelset i Kolding til et fuldblods-studie i Stockholm, er ‘Give You More’ fuldkommen Mekdes. “Jeg havde min egen bassist og trommeslager med hjemmefra, og jeg gav studieteknikeren mine instrukser. Det var fedt endelig at kunne lave det nummer, som jeg havde drømt om”, tilføjer hun.

Mekdes afrunder et travlt efterår med en nominering som Årets Nye Live Navn til DMA d. 28 nov og annoncerer samtidig en længere turne i det danske til april.