Maaneland

09.06.22 - The concert has been completed Support: Charlotte-Amalie FREE Starting: 20:00 Doors: 19:30

OPLEV MAANELAND GRATIS, NÅR DE D. 9. JUNI GIVER RELEASEKONCERT PÅ STUDENTERHUSET!

  • Døre: 19.30
  • Starting: 20.00
  • Entré: GRATIS

Maaneland udgiver deres debut EP ‘Metervarer’ og det markeres med et brag af en releasekoncert på Studenterhuset. ‘Metervarer’ er omdrejningspunktet for alle de erfaringer og oplevelser, som vi har gjort os med hinanden og med jer, og markerer starten på rejsen. Vi elsker at spille i Aalborg, og denne koncert er uden tvivl vores største hidtil. Vi er så heldige at fantastiske Charlotte-Amalie har lyst til at spille support. Charlotte-Amalie er dansksproget popmusik med rødder i film-scores, hvor teksterne er personlige og afspejler livets mange komplicerede facetter.

Maaneland er et Aalborgensisk band, som opstod ud fra en vision om at skrive vedkommende sange, der med intens gennemslagskraft taler til det, som rører sig under skjorten. Flettet ind i drømmende klaverpassager og fuldfede rockguitarer formår Maanelands refleksive sangskrivning og halvskæve kompositioner at tale til dem, som ikke ved, om de har regnet det hele ud.

Bandet debuterede i 2021 med deres første single ’Maaneland’, som høstede flotte roser hos bl.a. HeadQuarters og GFRock. I et tæt samarbejde med Søren Zahle (Peter Sommer, Jacob Dinesen) i Studio Communale, har bandet sidenhen udgivet singlerne ’Ildebrand’ og ’Halvvaagen’, og i juni 2022 udgiver Maaneland sin debutplade ’Metervarer’. Holdet bag Maaneland består af erfarne musikere og har over det seneste år spillet koncerter i hele Danmark, heriblandt SPOT Festival 2021, Musikhuset i Århus og Musikkens Hus i Aalborg.

Debut EP’en ’Metervarer’ markerer afsæt for flere debuter for Maanelands vedkommende – første single, første EP, første radioplay, første koncerter udenfor Nordjyllands grænser. Drevet af visionen om at skrive vedkommende sange, der med intens gennemslagskraft taler til det, som rører sig under skjorten, har bandet i foråret 2022 spillet koncerter i diverse kroge af det ganske land. Publikum er blevet mødt af intime, personlige fortællinger flettet ind i drømmende klaverpassager og fuldfede rockguitarer. ’Metervarer’ formår at tale til dem, som ikke helt ved, om de har regnet det hele ud.