M. Rexen + Oskar Krusell

22.03.19 kr. 70 + gebyr Starting: 21:00 Doors: 20:30

"Hvis ikke M. Rexen indtager nogle af de store scener i nær fremtid, så er det sgu lige før, man må kaste håndklædet i ringen og overgive sig til den herskende politiske dagsorden, der lovpriser det ordinært ensartede" - Undertoner

Det er med stor stolthed, at Studenterhuset præsenterer fremadstormende M. Rexen og hans 8-mands band på vores "store scene". Rexen kommer med et udsolgt show på Hotel Cecil og et nyt album i bagagen, når han gæster Aalborg for første gang.

Entré: 70 kr + Gebyr

Døre 20.30 Show start 21.00

Stream her: https://open.spotify.com/artist/2twBZg80krjYkme2urENEz?si=E1VfmcOLQ0Kx777OpSkGBQ


M. Rexen udgav d. 5 oktober 2018 debutalbummet 'An Endless Sea of Honey' som er første del af trilogien 'The United Kingdoms'. Sidenhen er singlerne 'Love in Three Stages', 'We all Wanna Be Better' og senest 'Henri' blevet spillet flittigt på P6-Beat mens P4 og P3 også har opdaget talentet. M. Rexen har også prydet forsiden på Politikens IBYEN. Senest gav han en fremragende og udsolgt koncert på Hotel Cecil i København som Undertoner kvitterede med 5.5/6.

Den 15. marts er han klar med 2. del af 'The United Kingdoms' trilogien og i den forbindelse indtager det 8 mand store band Studenterhuset i Aalborg d. 22 Marts.

M. Rexen er globetrotter i det indre og det ydre rum. Han er født i De Forenede Arabiske Emirater, bosiddende i en yurt et ukendt sted i Danmark. M. Rexen har rejst Pakistan rundt med Gunga Sain, arbejdet på boreplatforme i Egypten, været institutionaliseret i Danmark. M. Rexen har oplevet kærlighed, storhed, svigt, smålighed, og han rejser både i sit indre og ydre rum som et åbent, nysgerrigt og rummeligt væsen. M. Rexen komponerer uden konventionel begrænsning. Hans genre er ubestemmelig, men der er allerede røster fremme om, at han kommer til at revolutionere den skandinaviske scene. Rexens sange skaber møder mellem det eksperimenterende, tribale og kommercielle udtryk. Hans vokal er imponerende, og hans intensitet er dragende.

M. Rexen bosatte sig i København som 22-årig, og siden da har været hovedaktør i musikalske konstellationer såsom ”A Key is A Key”, det improviserede projekt ”Den Magnetiske Ørn” og senest projektet ”Mongol”, er det første gang, at M. Rexen står frem i eget navn.


Support: Oskar Krusell Oskar er bedst kendt som den ene halvdel af duoen Kogekunst, men skriver også sange under eget navn. Med den samme foragt overfor genre og et hjerte der brænder for det mærkelige, mener vi at Oskar er det oplagte navn til at varme op til M. Rexens outrerede univers.

Med inspirationskilder som psykiatrisk sygehus, morgenmad, Suicide og Diana Ross bygger Oskar en flot båd til at navigere genreligegyldighedens pis ocean. Forvent sjælere til hårde negle og rock til sarte sjæle. Det bliver mest lækkert at lytte til men også træls. Det bliver sange meget om kærlighed men også om had. Det bliver mest på guitar men også på andre instrumenter. Der bliver noget for enhver smag, også for de smagløse. Oskar forsøger at lade være at stå i vejen for sig selv.