JJ Paulo

12.11.22 Support: TBA Kr. 150 + gebyr Starting: 22:00 Doors: 21:30

Glæd til at opleve JJ Paulo - en aften med afrikanske rytmer, utrættelig energi og humor!

  • Døre: 21.30
  • Starting: 22.00
  • Entré: 150,00 kr. (+ gebyr)

Citat af Side 33 - ”JJ Paulo overspiller ikke – det spiller bare. Og sådan er det – kald mig Mats eller det der er værre hvis ikke han indenfor to-tre år har indtaget Orange scene eller har væltet et fyldt Apollo telt".

Blodet er afrikansk, sindet er midtjysk – og hans musikalske udtryk og showmanship på scenen er af så høj international kvalitet at den anerkendte BBC RADIO vært Raffaella coleman udtrykte - “JJ, you are an absolute star and when you blow up don’t forget about us”.

JJ Paulo er født i Tanzania, hvor musik og dans ofte er et kollektivt anliggende og hvor alle deltager. Sådan er det også til JJ Paulos koncerter. Her leveres afrikanske rytmer med selvtillid, charme, humor og ikke mindst utrættelige energi, som resulterer i smil, grin og ild i fødderne fra publikum.

At være til en af JJ Paulo’s koncerter er som at få et kys af afrikansk kultur. Paulo har netop selvudgivet sin anden ep ”The sound of Africa” som har et væld af roser i ryggen fra blandt andre de svenske og danske P3 kanaler. Samt de engelske og tanzaniaske radiostationer - Hvor højdepunktet var et live interview hos Englands største radiostation BBC RADIO. JJ Paulo sluttede 2021 med en stor koncert på Spot festival samt et udsolgt lille VEGA. 2022 bliver året hvor paulo jagter sit helt store gennembrud – Afrikansk musik nyder en enorm popularitet i hele verden lige nu, og det er kun et spørgsmål om tid før Paulo gør det samme.

Velkommen til lyden af Afrika.