Fanfare Ciocarlia (RO)

08.09.22 Kr. 120 inkl. gebyr Starting: 20:00 Doors: 19:30

Glæd dig til Fanfare Ciocarlia - Rumænsk Balkan-band party extravaganza

  • Døre: 19.30
  • Koncertstart: 20.00
  • Entré: 120,00 kr. (inkl. gebyr) -
  • +1: med gyldigt studiekort, kan du tage én gratis med til koncert.

Fanfare Ciocarlia er et af verdens største sigøjnerblæser-bands, et 24-benet balkanblæserbæst, hvis østlige funk-groove har spillet sale og festivaler op over hele planeten med deres balkanblæserlyd. Deres energiske præstationer og musikalske opfindsomhed har givet dem fans i byer lige fra Melbourne til Memphis, Tokyo til Toulouse. Da de voksede op som sønner af bønder i den "skjulte" landsby Zece Prajini i det nordøstlige Rumænien, lærte bandets medlemmer deres håndværk af deres fædre og bedstefædre. Fanfare Ciocarlia er ansvarlig for genopkomsten og den store stigning i popularitet af balkan-messing og balkan-messingbevægelsen fra Østeuropa.

Enhver, der har hørt Fanfare Ciocarlia, kan blive enige om én ting – intet brassband har nogensinde spillet så hurtigt som de gør. Intet brassband har nogensinde lydt sådan før! At de er opvokset i en isoleret landsby, betyder at messingtraditionerne udviklet under osmannisk styre stadig fortsatte med at eksistere i landsbyen. Karakteriseret af halsbrækkende fart, tekniske chops, rivende rytmer og søde og sure horn, adskiller disse kombinerede elementer dem fra ethvert andet brass band på jorden.

”The Times of London” har beskrevet deres lyd som "en tung, tung monsterlyd", og Fanfares indspilninger har taget deres uhyggelige Balkan-groove ind på danseklubber over hele planeten. Bandet er tidligere blevet hyret af Sacha Baron Cohen til at spille biker-hymnen ”Born To Be Wild” og ”Just the 3 of Us” fra Borat 1 og 2. Fanfare Ciocarlia har udgivet ti albums, hvoraf flere har toppet de europæiske verdensmusikhitlister, og deres DVD "Brass On Fire" blev hyldet af magasinet Songlines for at "sætte en ny standard for musikdokumentarer". De har spillet over 3000 koncerter verden over, sagt helt enkelt: ingen gør det bedre, hårdere, hurtigere, mere funky end Fanfare Ciocarlia.