Bite The Bullet - MIDNATSKONCERT

18.10.19 Kr. 50 inkl. gebyr Starting: 23:59 Doors: 23:30

MIDNATSKONCERT!

Vi er særdeles stolte over at præsentere Bite The BulletStudenterhuset!

GRATIS ADGANG for de der har været til koncerten med Tårn.

På danske Bite The Bullets nye EP “Blackout”, cutter trioen deres riffbårne rocklyd op med letantændelige elektrobeats, fængede pophooks og krystalklare synths. Resultatet er et vildtvoksende og dansabelt bud på syrepop anno 2019. Indspilningerne bærer præg af trioens upolerede livelyd, men her suppleres den guitardrevne retrorock af vintage-synths, kølig rumklang og hook-fyldte omkvæd, hvor der er højt til loftet.

Bite The Bullet har flere intensive europaturnéer på samvittigheden. Her har navnlig de tyske og spanske koncertgængere kastet deres kærlighed efter den dansk rocktrio. De hyppige ture ned ad den tyske autobahn har givet trekløveret et trofast fanskare sydpå, og har gjort dem til et toptunet live act, som besidder en utæmmet energi, der er en sjældenhed herhjemme.

“At spille en koncert er, for os, ikke bare at lire et par sange af for et publikum. Nej, vi vil sgu’ have folk til at være en del af festen og vi er ikke bange for at lukke dem ind” fortæller forsanger Thomas Storgaard Christiansen, om bandets højeksplosive koncerter. Bite The Bullet spiller med en energi og en indlevelse, der gør det vanskeligt for selv de tungeste ben at stå stille. Noget som det danske publikum senest fik at føle, da Bite The Bullet spillede support for Magtens Korridorer rundt omkring i Danmark i december 2018.

“Blackout” kom på gaden den 26. april. EP’en er produceret af Jonas Breum og mixet af Søren Christensen. Den følger op på albummet “Can Be Anything” (2017), der kastede en række singler af sig, som genererede flittige afspilninger på P6 BEAT, Spotify samt på flere tyske radiostationer.

Bite The Bullet er: Thomas Storgaard Christiansen - Vocals Paw Eriksen - Guitar, Keys, Backing Vocals Christian Norup - Bass, Keys, Backing Vocals