AFLYST! Koncert i udstillingen: Hjalte Ross

29.12.21 - The concert has been completed Kr. 200 inkl. gebyr Starting: 17:00

Denne koncert er desværre aflyst pga. covid-restriktioner.

Fra Sebbersund til Norskerhavet og New York – og så hjem til Nordjylland igen.

Oplev den talentfulde, unge folksanger Hjalte Ross i et unikt musikalsk setup blandt marmor og samtidskunst på Kunsten.

Tid og tendenser bider ikke på Hjalte Ross - det gør til gengæld løfter om kvalitet og uopslidelige sange fra det sted i hjertet, hvor de største perspektiver bor. Jagten på kvalitet og - paradoksalt nok - nærvær har sendt Hjalte Ross rundt i verden. Nu kan du opleve ham i et helt særligt setup hjemme i Aalborg i Alvar Aaltos hvide rammer.

Til koncerter er Hjalte og hans band kendt for at folde sangene helt ud; de løftes op i luften og sitrer med en intens gennemslagskraft, der rammer midt i hjertet. Denne aften, i det særlige, nogle gange hektiske limbo imellem jul og nytår, inviteres du til bare at være til stede midt i udstillingen i selskab med Hjaltes røst og guitarspil, et glimt af en stryger og lyden fra tangenterne på Kunstens eget flygel.

Mere om Hjalte Ross

Den unge sangskriver, sanger og guitarist Hjalte Ross udgav i efteråret 2018 sit anmelderroste debutalbum ”Embody” - en plade, der blev starten på en stor rejse for den unge danske kunster.

'Den svære toer', udkom for præcis et år siden og har titlen "Waves of Haste". Og skabelsesprocessen har sendt ham til både New York, London og - isoleret fra alt - til en lille ø i det nordligste Norge. I selvsamme proces er Hjalte Ross efter eget udsagn blevet en bedre sangskriver. Pladen er skabt i samarbejde med John Wood (Pink Floyd, Nick Drake, etc.), Daniel Goodwin (Whitney, Kevin Morby, etc) og artwork er lavet af Kasper Eistrup.

Arrangementer er blevet til i et samarbejde mellem Kunsten og Studenterhuset. Arrangementet er støttet af Slots- og Kulturstyrelsen.

Praktisk information

Gratis ved betalt entré - vi anbefaler at du reserverer plads. Medlemmer af Klub Kunsten + Utzon har fri entré - vi anbefaler at du reserverer plads.

Se hvordan du reserverer plads på kunsten.dk/hjalte. Arrangementet foregår i Stor Sal midt i udstillingen.