Ekspressen

18.11.23 Genre: Pop 180,- inkl. gebyr Start: 21:00 Døre: 20:30 Store sal

DU BEHØVER IKKE AT VÆRE STUDERENDE FOR AT KØBE BILLET

ALLE KAN KØBE BILLET TIL VORES KONCERTER OG BESØGE VORES BAR

Ekspressen tager dig med ned under hanen

OBS. Dette er en plus one-koncert, og derfor kan du med gyldigt studiekort invitere én ekstra gæst med på din koncertbillet

Så er det blevet tid til at gribe dine venner, familie og kære om armen og mødes i flok, når det folkekære og lykke-smittende band Ekspressen tager på deres nye ”Under Hanen Tour” i efteråret 2023.

Som navnet på denne nye tour fra Ekspressen antyder, kan de danseglade fans forvente sig festlige aftener frisk fra fad, hvor musikken og fællesskabet sidder i førersædet. Man kan ikke andet end at komme i godt humør når Ekspressen, bestående af de fire bandmedlemmer og forsangere; Pharfar, Klumben, Pewer og Chapper, går på scenen og byder op til dans. Energien er smittende. Sammen skaber de fire vidt forskellige mænd en særlig usnobbet følelse af fællesskab og frihed, der efterlader publikum med en følelse af lykke og ligeværd – alt sammen at finde lige under hanen.

”Det er efterhånden noget tid siden, at vi har været ude på de danske spillesteder på klassisk manér i form af en tour. Vi glæder os derfor enormt meget til at pakke bilen og komme afsted, møde nye mennesker, mærke velkendte byer og give en highfive til alle de ansatte og frivillige på spillestederne. Setlisten bliver en blanding af vores favoritter fra bagkataloget blandet med en række helt nye sange.” – Peter Lützen, Ekspressen.

Ekspressen-fans kan godt begynde at glæde sig til at få leveret helt ny musik senere i år, som der i øjeblikket arbejdes hårdt på i studiet, og på touren kan disse opleves for første gang. Ekspressen har stået på nogle af landets største scener og underholdt hundredetusindvis af mennesker på TV, festivaler og spillesteder over hele landet. Bandet har vundet flere priser og toppet hitlister. I sommeren 2020, blev bandets nummer ”Solhverv” (i Lord Siva’s version) årets helt store sommerhit med over 15.000.000 afspilninger, og i 2021 spillede Ekspressen deres største koncert til dato i Amager Bio.

Den 18. november indtager tænkeren, skænkeren, formanden og strejferen Studenterhuset, og du kan allerede nu glæde dig til en aften fyldt med musik, fest og fadøl!