Eee Gee

03.02.23 - Koncerten er afviklet Support: Selma Higgins 160,- inkl. gebyr Start: 20:00 Døre: 19:30

KONCERT MED EEE GEE RYKKER TIL STUDENTERHUSET

På grund af produktionsmæssige udfordringer i Musikkens Hus kan de desværre ikke afvikle koncerten med Eee Gee d. 3. februar. Heldigvis har vi på Studenterhuset hul i kalenderen, så koncerten er flyttet til vores koncertsal, samme dag, samme tid. Billetter købt til koncerten på Musikkens Hus giver også adgang til koncerter på Studenterhuset

Eee Gee

eee gee er den danske sangerinde og sangskriver, Emma Grankvist. Musikalsk bevæger eee gee sig et sted imellem den nordiske popmelankoli og den varme Americana, der omfavner de støvede country elementer. To modpoler, der af uransagelige årsager smelter perfekt sammen lige så snart, Emma åbner munden.

For eee gees elegante musikalske univers er nemlig både gennemført og spækket med paradokser. Sangenes fortællinger fremstår som individuelle, ærlige øjeblikke fra livet, mens det leves. Og hvor teksterne viser en sangskriver, der ikke er bange for at konfrontere sin egen skrøbelighed, er universet omkring eee gee helt anderledes sprudlende, cinematisk og ikke mindst humoristisk.

Efter at være debuteret i 2021 med singlen ‘Favourite Lover’, som blev P3s Uundgåelige, har hun udgivet en perlerække af singler, der i februar 2022 kulminerede i det anmelderroste debutalbum ‘Winning’ samt en festivalsommer der bød på alt fra Roskilde Festival til Smukfest. Derudover har hun været nomineret til ‘Årets Håb’ ved Steppeulven i 22, og ‘Årets talent’ ved Carlprisen samme år, ligesom hun i 2021 modtog DPAs Vækstlagspris for sin sangskrivning. Både album og koncerter har fået rosende ord og 5 stjernede anmeldelser med på vejen fra Politiken, Soundvenue, GAFFA, Berlingske, Information og Jyllandsposten, og så har over en håndfuld af sangene fra det 6 måneder gamle debutalbum været i rotation i radioen på tværs af P3, P4, P5 og P6.

eee gee blev i efteråret 2022 også nomineret som til P3 Guld Talentet samt til DMA ‘årets nye live navn’.

Selma Higgins

Selma Higgins har en unik stemme, som er svær at glemme. Dette har også medført flotte anmeldelser og et allerede voksende livepublikum på trods af hendes, på nuværende tidspunkt, korte rejse i musikken. Med sin dybfølte vokal og dynamiske melodier rammer hun ind i hjertet hos publikum og inviterer lytteren ind i et legende, funkpoppet lydunivers med stærkt nærvær og ærlighed. Hendes sange viser en farverig genreblanding, hvor feltet spænder bredt mellem funkpop, folk og rock. Musikken er en legeplads, og den røde tråd er den organiske lyd med Selma's stemme i centrum.

Selma spillede på sidste års UHØRT festival, har opvarmet for Andreas Odbjerg på Hotel Cecil og Store Vega, Selina Gin på Hotel Cecil og Madison Cunningham på Ideal Bar. Hun var også at se på dette års SPOT festival, hvor hun gjorde sin debut med en håndfuld helt nyskrevne sange. I april 2020 udgav Selma sin debut EP, hvor singlen Unruly Nature kom i A-rotation på P6 Beat. Hvor EP'en var en hyldest til Folk/Americana, har Selma siden brugt sin tid på at videreudvikle sin lyd i studiet med Mads Dyrst, Emil Gemmer, Andreas Objerg og Pitchshifters. Man kan høre hendes nye udgivelse snarest i det i nye år.