De Må Være Belgiere + No Knox

22.10.22 - Koncerten er afviklet 75,- inkl. gebyr Start: 21:00 Døre: 20:30

De Må Være Belgiere og No Knox gæster Studenterhuset til oktober!

De Må Være Belgiere

De Må Være Belgiere var en del af den oprindelige postpunkscene i start-80'erne. Bandet er gendannet og spiller fængende melodisk og støjende guitardreven postpunk på dansk.

De Må Være Belgiere har netop færdigindspillet deres kommende album. Det bliver det 3. album siden bandets genkomst i 2019 med det fænomenale album, Tiden bøjer af, og sidste års sublime udgivelse, Paradis.

Første single fra det nye album er titelnummeret, Antagonist, der udsendes 30.9.22. Albummet udkommer lige efter jul.

Udover pladeudgivelserne har De Må Være Belgiere markeret sig ved en række koncerter rundt i Danmark. GAFFA skrev om den første comeback-koncert: "Guitaristerne; Jesper Hede, Nils Skovbjerg og Stefan Weinreich, dannede en massiv og vellydende guitarvæg, der både gav energi og dynamik. En stor kollektiv indsats bakket blændende op af bassist, Jacob Leth, og trommeslager, Mark Winther - et imponerende comeback og en stilsikker koncert."

Jacob Wendt Jensen, Jyllands-Posten, skriver om seneste koncert: "De Må Være Belgiere er bedre end nogensinde. I Sol og Måne kæmper et storhit på at komme ud. Bandet fortjener et meget større publikum. Igår var de sidste 6-7 numre det fedeste musik, jeg har set på en scene i 3-4 år. Længe leve live-musikken."

Tiden bøjer af fra 2019 blev kaldt intet mindre end fænomenal af POV International: https://pov.international/efter-36-ars-pause-ny-faenomenal-plade-fra-de-ma-vaere-belgiere/

Paradis fra maj 2021 fik 5 stjerne i GAFFA: https://gaffa.dk/anmeldelse/149302/anmeldelse-edens-have-ligger-i-belgien

No Knox

No Knox spiller med 1979 holdet; Niels Thomsen, Vagn Olsson, Per Buhl Acs og en gæst, formodentlig fra samme æra. No Knox havde i starten en komplet kaotisk og improviseret tilgang til musik uden struktur eller form i traditionel forstand. Musikken var et kaos af spontane indfald, der ikke nødvendigvis krævede musikalske forudsætninger eller som i alt fald afskrev disse. Senere blev bandets kompositioner mere strukturerede og groovede i deres eksperimenterende og stadig anarkistiske udtryk. Bandet spillede til stort set alle de første punkfestivaler i starten af den danske punkscene.