D/Troit og Powersolo

25.11.22 - Koncerten er afviklet 75,- inkl. gebyr Start: 21:00 Døre: 20:30

Glæd dig til D/Troit og Powersolo på Studenterhuset!

D/TROIT

Mange Koncerter er blevet spillet, parforhold forlist og vinylskiver slidt tynde før drengene fra D/troit kunne debutere med ep’en Do The Right Thing i 2015.

D/troit opstod i 2013 hvor Toke, Klaus, Stefan, Mads og Jackie besluttede at de, trods deres noget blege kulør, vel nok kunne lave et soulband. De fem drenge havde været venner i en del år - Ja, nogle endda siden de i teenageårene spillede punkrock og hang ud i Ungdomshuset på Jagtvej. Røverhistorierne var fortalt mere end én gang - så hvorfor ikke forfølge den store drengedrøm sammen, og lave det hæsblæsende soul band?

Efter et par års hårdt slid i øvelokalet og i studiet på Vesterbro, en tur til Austin, Texas, for at optage kor med et par utæmmelige sydstatstøser, var bandet D/troit endelig en realitet.

Inden debuten overhovedet udkom blev den spillet på national radio. Lyden af de blege, danske soul-drenge har efterfølgende også nået udlandet, hvor den har ramt både radioshows og blogs.

D/troit er en eksplosiv blanding af soul, funk og kærlighed, som i særdeleshed har manglet i Danmark.

Gaffa gav debut ep'en fire stjerner og bla. disse ord med på vejen:

"Frisk og funky står også åbningstracket The 45, hvor dj'en opfordres til at "drop the needle on a hot 45 cause this world is spinning outta control," mens vokalen følges til dørs af trompet og backingvokaler oven på et tæt grundspor af bas, trommer, guitar og keyboards. Formlen fungerer fremragende, og regnestykket er enkelt: "If you've got soul, you got power, baby / life is love, love is soul / and soul is power! (GAFFA, 4/6)

POWERSOLO

Dannet i 1998 af The Railthin Brothers aka Kim Kix og The Atomic Child som et skramlet garageband, men siden har man aldrig rigtig vidst hvor man har haft POWERSOLO. I 2004 fik de et decideret mainstream-gennembrud med ”It’s Raceday ...And Your Pussy Is GUT!!!”.

De har turneret ekstensivt i Europa og USA, både som headliners og som support for blandt andre Jon Spencer Blues Explosion, The Hives, New Bomb Turks, og de har endda ageret backing band for Jon Spencer og Matt Verta-Rays supergruppe Heavy Trash.

Seneste album ”Bo-Peep” er primært indspillet af Kim Kix solo, og efterfølgende har Powersolo spillet i ny trio-opstilling med Kix flankeret af Mike ”Zack” Sullivan og Anders ”Peasoup” Pedersen.