Collider [AFLYST]

13.05.23 - Koncerten er afviklet Genre: Rock 75,- inkl. gebyr Start: 21:00 Døre: 20:30 Store sal

DU BEHØVER IKKE AT VÆRE STUDERENDE FOR AT KØBE BILLET

ALLE KAN KØBE BILLET TIL VORES KONCERTER OG BESØGE VORES BAR

THE CONCERT IS CANCELLED! Shoegaze, indie-pop og progressiv rock: Collider bryder grænserne på Studenterhuset d. 13. maj!

Collider blev skabt tilbage I 2015 af Mikkel, Johan, Troels og Marie, efter Troels introducerede sine barndomsvenner for Marie. Synergien mellem de fire medlemmer kom til live, da de besluttede at bo sammen i et lillebitte, ret ødelagt, gult studierum i København.

På grund af den konfronterende atmosfære og presserende mangel på komfort, de oplevede i begyndelsen af deres musikalske rejse, opdagede bandet en grænseskridende drift, der til sidst førte dem til deres første albumudgivelse.

Struktureret ud fra en ”stream-of-consciousness” tilgang, blev albummet udviklet gennem en samarbejdende undersøgelse mellem eksperimental rock og folk-tradition, som Marie bragte med sig fra duoen Kirsten og Marie.

I mellemtiden var bandet også blevet en fast bestanddel i den københavnske undergrundscene og blev velkommen for deres blanding af kompleks spontanitet, naivistisk men aggressiv præcision og mange skiftende arrangementer.

Med tiden har Collider udviklet en unik og collage-lignende tilgang til komposition, der går ud over konventionerne inden for shoegaze, indie-pop og progressiv rock. Deres seneste udgivelse ’Excessively Worthwhile’ er stadig baseret på den eksplosive energi, som Collider er kendt for, men præsenterer en mere billedlig og sammenhængende tilgang til sangskrivning. Collider er baseret i København, hvor de er signed af Escho.