Christian Høgh

02.09.23 - Koncerten er afviklet Support: Tandem Genre: Hiphop 80,- inkl. gebyr Start: 21:00 Døre: 20:30 Store sal

Kom og oplev Christian Høgh live på Studenterhuset!

DU BEHØVER IKKE AT VÆRE STUDERENDE FOR AT KØBE BILLET

ALLE KAN KØBE BILLET TIL VORES KONCERTER OG BESØGE VORES BAR

OBS. Dette er en plus one-koncert, og derfor kan du med gyldigt studiekort invitere én ekstra gæst med på sin koncertbillet

Christian Høgh er en queer rapper, der er har følt sig anderledes hele livet. Musikken er fyldt med følelser og balancerer dynamisk mellem at være sårbar og oprørsk.

Christian er en del af den nye danske hiphop scene, hvor socialrealistiske og ærlige tekster er i fokus. Produktionen er inspireret af hyperpop-bølgen og trap-musikken. Hans liveshows er fyldt af energi, punkattitude og et æstetisk scenebillede. En musikalsk oplevelse som byder op til ekstatisk dans, gråd og medrivelse.

Til denne aften er Christian ikke alene på scenen. Han medbringer dansere og performancekunstnere, som sammen med Christian laver et unikt show. Forvent en svedig og bombastisk liveperformance fyldt med skæve tekster, larmende produktioner og akavede spisepauser.

Lyt til Christians debutalbum “Vi ender som vores forældre”

Support: Tandem

Tandem er en ung, elektronisk rap-duo, der skærer hul på det hårde ydre og giver de mest primitive følelser frit løb. Tandem er to tynde drengekroppe, der drypper med selvsikker sårbarhed. Tandem er drømmeagtige tekster, der kaster lytteren rundt mellem vrede, tårer, sex, hovedløs eufori, komplet tomhed og de tusindvis af tanker, der kommer med at være et ungt levende væsen.