Bogfinkevej

22.04.22 Kr. 200 inkl. gebyr Start: 21:00 Døre: 20:30

Vi er særdeles glade for at præsentere Bogfinkevej til april 2022!

__- ——————————————

  • Døre: 20.30
  • Koncertstart: 21.00
  • Entré: 200,00 kr. (inkl. gebyr)
  • ——————————————__

Med deres legende rap-harmonier har gutterne i Bogfinkevej efterhånden slået sig fast som etbandet, der bliver ved med at levere skarpe tekster, uformel hygge og en god portionfolkelighed. De spiller danskproget sing-a-long-pop kombineret med uhøjtidelig rap, med et folkeligt islæt.

Bogfinkevej er en Aarhus-baseret musikgruppe som genremæssigt favner meget bredt, deresmusik spænder fra det danssable til det mere reflekterende og seriøse. Trioen er vokset op i Aarhus, og mødte hinanden i deres teenageår, i det spirende aarhusianskerap-miljø. Gruppens tilblivelse skete over en løbende periode, men blev manifesteret i 2016, dade lavede en dagligstue-video til sangen “Smilets By”. I 2019 udkom Bogfinkevej med det anmelderroste debutalbum BFV. På albummet finder manbl.a. et gyldent remix af deres hit ‘Smilets By’ med to tonstunge mastodonter på den danskemuskscene L.O.C og Steffen Brandt, der begge deler ophav med drengene fra Bogfinkevej.Desuden medvirker Jokeren, Kejser A, Kasper Spez og Loke Deph også på albummet.

Bogfinkevejs unikke univers af catchy melodier, svedige beats og tekster med dybde og kantudfoldes i den grad, når man er til en af deres live-koncerter, og sætter endnu en gang en storfed streg under de tre aarhusianeres musikalske alsidighed og styrke(r).

De har allerede spillet på både Roskilde Festival, Spot Festival, og Skanderborg Festival, og har skabt deciderede jubelscener på propfyldte og udsolgte spillesteder. Det skete bl.a. dadrengene kom forbi Vega i København og Voxhall i Aarhus. Bandet har også væretmedvirkede på TV2’s officielle tour tilbage i 2018. GAFFA skrev bl.a. “…Og helt ærligt: Teksterne er fascinerende, skæve. Musikken usædvanligtmelodisk. Lejrbålsstemningen magnetisk.” og det siger i virkeligheden det hele. Når man førsttræder ind i livet på Bogfinkevej er det uhyre svært ikke at blive tryllebundet.