Black Flower

02.05.19 Support: Mandala Bodega Kr. 75 + gebyr Start: 21:00 Døre: 20:30

Black Flower bruger eksotiske instrumenter og blander det med vestlig rytmik og er kendt for ikke blot at spille deres sange, men altid at groove. Som Kurt Overbergh (Ancienne Belgique) beskriver dem, samtidig med at han kalder dem for et af de bedste belgiske bands over den seneste årrække... Bandet bliver anført af saxofonist og sangskriver Nathan Daems, kornettisten Jon Birdsong (der har turneret med bla. Beck og Calexico), Wouter Haest på diverse keyboards, godt bakket op af den stabile Balkanske fusionist Filip Vandebril på bas, samt trommeslager Simon Segers.

Black Flowers er en unik og spændende sammensætning af nogle af de dygtigste Belgiske jazzmusikere.

  • Support: Mandala Bodega: Med udgangspunkt i afrobeat'ens unikke blanding af amerikansk funk, sydamerikansk latin og en centralt placeret afrikansk rytmearv, skaber Mandala Bodega sit eget udtryk i en afrofusion-genre som lægger op til både at udvide sin musikalske horisont og sit repetoire af semikontrollerede spasmer og obskure dansetrin. Bandet startede ud som et afrobeat-projekt, hvor mesmeriserende riffs og rytmer skulle danne bro mellem 70'ernes Lagos og nutidens Aalborg.

Denne ambition var drive'et der førte til den sammensætning af musikere fra forskellige baggrunde, som mere og mere har givet bandet sin egen sammensmeltede lyd af skind, tråd og messing.