Barselona

12.04.19 - Koncerten er afviklet Support: Amanda Bøg Kr. 135 + gebyr Start: 21:00 Døre: 20:30

Barselona er historien om et ungt DIY-band, som på rekordtid blev et af de mest lovende navne på den danske musikscene med koncerter på Smukfest og Roskilde Festival inden for deres første leveår.

Siden er det kun gået fremad for duoen, og deres energiske men inderlige livekoncerter er blevet et varemærke. På Spot Festival 2018 fik det unge band 5-stjernede anmeldelser over hele linjen og GAFFA’s læsere stemte deres koncert ind som den næstbedste koncert på alle landets festivaler i sommeren 2018.

Barselona udgav den 21. september deres seneste single 'Fra Wien Til Rom', der har været i heftig rotation på P3 og P6. Med den nye single åbner Barselona op for et nyt kapitel, hvor man tydeligt kan mærke, at bandet har udviklet sig til at være et af de absolut stærkeste nye navne herhjemme.

  • Support: Amanda Bøg

Amanda Bøg spiller dansk smertepop præsenteret igennem et bevægende nærvær. Igennem sine guitarbårne sange fortæller hun historier om det smukke og det grimme. Med hjælp fra en hjerteskærende, ikonisk vokal bliver der plads til både at give slip og drømme med. Der er et lyrisk indhold, som publikum kan relatere til på tværs af generationer. Det er tidsløse, velskrevne popmelodier, som kredser om forlist kærlighed og hverdagens bitre sandheder. Amanda Bøg er upoleret musikalitet skrællet helt ind til benet, som med nerve og ægthed, før eller siden, kryber ind under huden.

Da hun i 2011, som 15-årig, vandt DM i sangskrivning for efterskoleelever banede dette vej for, at Amanda, med sin guitar under armen, selv troppede op på samtlige venues i Aarhus, som er hjembyen. Dette kastede en masse koncerter af sig, bl.a. supportjobs for Peter Sommer, Thomas Buttenschøn og Rasmus Walter. De mange års erfaring viser sig igennem hendes frygtløshed, og sprudlende energi som hun tager med ind på scenen. Det seneste år har for Amanda Bøg budt på store, spændende musikalske samarbejder med bl.a. Pato Siebenhar, Chief 1 og halvdelen af aarhusbandet Liss.