August Høyen

14.09.23 Genre: Pop 150,- inkl. gebyr Start: 20:00 Døre: 19:30 Store sal

DU BEHØVER IKKE AT VÆRE STUDERENDE FOR AT KØBE BILLET

ALLE KAN KØBE BILLET TIL VORES KONCERTER OG BESØGE VORES BAR

August Høyen annoncerer sin første Danmarksturné efter massiv efterspørgsel

Sølle 4 dage skulle der til, før August Høyens første headliner på Hotel Cecil i København solgte ud – en koncert der endda først finder sted om over et halvt år! Grundet den store efterspørgsel tilføjes derfor nu en ekstra koncert i København samt koncerter i resten af landet.

August Høyen er en ny, ung singer-songwriter fra det københavnske Nordvestkvarter, som besidder en stemme, der får dig til at lytte efter. For han synger med et nærvær og en selvsikker skrøbelighed, der gør, at man ikke er i tvivl om, at teksterne kommer fra et ærligt sted. Det er personlige tekster, der både beskriver angst og kærlighed, med lige dele poesi og umiddelbarhed.

Sammenhørigheden mellem tekst og melodi er det centrale fokus – og det skinner tydeligt igennem, at R&B og traditionel folk- og countrymusik er stærke inspirationskilder for ham.

August Høyen har det forgangne år markeret sig som én af dansk musiks allermest interessante nye stemmer. Det skyldes blandt andet singleudgivelserne ’Vennerne Skinner’ og ’Jeg Regner Med’ som har modtaget airplay hos P3 og P4, skaffet ham supporttjanser for PATINA, Karl William og Bette – og fået ham udråbt som en artist, man skal holde øje med i medier som GAFFA, Politiken og Soundvenue, hvoraf sidstnævnte blandt andet havde ham med på deres Breakin’ Sound-liste for 2023.

2023 tyder da også på at blive et mindst lige så begivenhedsrigt år som 2022. Dels kan man forvente mere ny musik fra August Høyen og hans faste kreative samarbejdspartnere; makkeren Laurits Smedegaard Andersen og producer-duoen T&O. Og så kan man forvente at se meget mere til August Høyen og hans band ude på landets live-scener, hvilket annonceringen af hans første Danmarksturné er startskuddet på.