ARM koncert feat. Skullclub

13.04.24 Support: Strawberry Slaughterhouse & Hard Lessons Genre: Metal 150,- inkl. gebyr Start: 20:00 Døre: 19:00 Store sal

ARM koncert feat SKULLCLUB!

Ud af Koldinghus´ lange skygger springer bandet SKULLCLUB op og nikker noget af en skalle til rockglade landkrabber!

SKULLCLUB har nu gjort de skrå brædder usikre i 10 år og det bliver de ved med! Skullclub er klar til at rykke deres publikummer rundt endnu engang. Som altid har de haft et par nye numre igennem kabyssen og dem skal publikum, traditionen tro, have lov til at snuse til, inden Skullclub smider dem på deres tredje album. Med deres eget mix af folk, Punk, sing-along og rock ’n’ roll tilsat et stort glimt i øjet, er Skullclub blevet sammenlignet med så forskellige bands som: Dropkick Murphy’s, Skambankt, Flogging Molly,Turbonegro og Motörhead. Og med et hårdtslående tekstunivers, der minder lytterne om deres skyggesider, lægger Skullclub fra land og holder den fest, som længe har været savnet på den danske rockscene.

Special Guest: Strawberry Slaugtherhouse

Strawberry Slaughterhouse er en dansk musikgruppe, der blev dannet i 1990'erne. Bandet er kendt for sin blanding af alternativ rock og punkrockstilarter. Deres musik er ofte energisk og skæv med rå og intense vokaler og en stærk guitarbaseret lyd. De har udgivet flere albums og singler i løbet af deres karriere og har opnået en vis popularitet inden for den alternative musikscene i Danmark. Strawberry Slaughterhouse's musik er ofte beskrevet som kantet og rebelsk, og de har en dedikeret følgerskare af fans, der sætter pris på deres unikke lyd og udtryk.

Lokalt support: HARD LESSONS

Den nordjyske gruppe HARD LESSONS spiller Heavy Hardcore i stil med bands som Raised Fists, Born From Pain og First Blood. Hard Lessons udgav i foråret 2022 deres debut EP 'MMXX' og arbejder allerede nu på deres næste udspil. På trods af at Hard Lessons er et forholdsvist nyt band, er gruppens medlemmer ikke uvante på scenen, og har allerede delt scene med prominente bands som bl.a. Ignite (US), Pro-Pain (US), Risk It (DE), No Turning Back (NL), Evergreen Terrace (US) - så der forventes at blive godt gang i den fra start.