ARM koncert feat. Maceration, Killing & Crown The Beast

24.03.23 - Koncerten er afviklet Genre: Rock,Metal 150,- inkl. gebyr Start: 20:00 Døre: 19:30 Store sal

Glæd dig til ARM koncert med Maceration, Killing & Crown The Beast

Maceration

Det er officielt. Pausen for Maceration er forbi, og det danske death metal-band udgivav deres nye album "It Never Ends..." den 25. november 2022 med death metal-legenden Dan Swanö – Edge Of Sanity, Bloodbath etc. på vokal og som producer. Dette sker 30 år efter udgivelsen af deres debut og eneste studiealbum indtil videre.

Det danske band spillede en central rolle i den danske death metal-scene og var blandt pionererne inden for stilen i Danmark. Deres album "A Serenade Of Agony", fra 1992, også med Dan Swanö på vokal og medlemmer fra Invocator, banede vejen for, at en generation af danske death metal-bands fulgte efter.

-Vi er tilbage med vores andet album. Det er perfekt timing her 30 år efter debutalbummet, og selvfølgelig er det meget vigtigt for os, at albummet igen har Dan Swanö på vokal. Det har været en spændende proces at indspille dette album og arbejde sammen med Dan igen. Jeg tror faktisk, det er første gang, Dan growler på et helt album siden Edge of Sanity-dagene, så det her er meget specielt, siger Jakob Schultz, guitarist, ex Invocator, og en af de originale medlemmer af Maceration.

Maceration live har sangeren Jan Bergmann Jepsen med på vokal (ex. Cor Vacante).

Killing

Killing blev dannet i 2013 af fire gamle venner. Deres fælles mål var at skrive aggressiv og medrivende thrash metal inspireret af deres egne helte indenfor genren. Inspirationerne kom fra navne som Exodus, Kreator, Metallica, Testament og m.fl. Efter nogle år i øvelokalet havde bandet fundet frem til dét musikalske udtryk som passede til Killing, og i 2018 indspillede de og udgav ep’en ”Toxic Asylum”. Udgivelsen høstede positiv kritik, og efterfølgende drog Killing på en længere tour og spillede en del koncerter rundt om i Danmark og kom også forbi både Sverige og Polen.

I 2019 udgav de singlen ”Raise Your Anger” og fortsatte med at turnerer landets scener tynde. Bl.a. spillede de på Copenhagen Metal Fest, Viborg Metal Festival og Tornvang Open Air. Grundet Corona-epidemien kunne bandet ikke færdiggøre de planlagte shows i 2020, så i stedet for gik Killing i studiet. Med Jacob Bredahl (ex-Hatesphere) bag knapperne indspillede de deres debutalbum i Dead Rat Studio og skrev i slutningen af året pladekontrakt med det legendariske danske pladeselskab Mighty Music som udgav Killings debutalbum "Face the Madness" d. 13. august 2021.

Crown The Beast

"Crown The Beast er bestemt en magt i det odenseanske metalmiljø, og de får vist hvorfor” - Radon Metal Magazine.

Efter en hårdtslående og turbulent opstart, med hurtig succes og flere udskiftninger i lineup’en, har Crown The Beast fundet deres lyd og bemanding. Deathgroove som de kalder det er udviklet fra deres melodiske modern-death begyndelse, der med tiden har bevæget sig mod en mere oldschool kerne. Der har konstant været et fokus på groove og harmonisering, hvilket er hjørnestenene for deres take på deathmetal.

Crown The Beast består af frontman Jason Campbell (As We Fight, Destroyerboy) på vokal. Lars Von Løvendal (Grimmthurs, Until Denial) og Søren Rønnebech Grønning på Guitar. Jens Moseholm (Annominus, Owl King) på bas samt Christoffer Leth (Terrorpy, Black Tritonus) på trommer.

Efter at have fundet stort momentum gennem 2019, med shows på både Tinderbox og Spot festival, blev hele kulturverdenen sat ud af COVID-19 pandemien. Crown The Beast har dog brugt tiden væk fra scenerne på at færdiggøre materiale til deres debutalbum. Forvent et brag af et startskud, når bæstet bliver sluppet løs på publikum og lytterne!