ARM koncert feat Infected Rain / Royal Deceit

30.05.23 - Koncerten er afviklet Genre: Rock,Metal 150,- excl. gebyr Start: 19:00 Store sal

DU BEHØVER IKKE AT VÆRE STUDERENDE FOR AT KØBE BILLET

ALLE KAN KØBE BILLET TIL VORES KONCERTER OG BESØGE VORES BAR

ARM concert feat Infected Rain / Royal Deceit

Infected Rain

Kom og oplev et af de hotteste navne indenfor moderne metal, når Aalborg Rock og Metal præsenterer Infected Rain tirsdag den 30. maj! Det bliver en aften fyldt med intensitet, power og masser af headbanging, når det moldaviske band indtager scenen på deres Heyday Tour - og du kan opleve det hele live og eksklusivt i Aalborg.

Infected Rain er kendt for deres hårde og energiske lyd, der fusionerer flere forskellige genrer såsom metalcore, death metal og nu-metal. Med den karismatiske og talentfulde frontkvinde Lena Scissorhands i spidsen har bandet skabt sig et navn som en af de mest spændende og innovative aktører på den internationale metalscene.

Tirsdag den 30. maj kan du opleve Infected Rain i Aalborg som det eneste sted i Danmark på deres Heyday Tour. Koncerten er en unik chance for at se bandet live og høre deres nyeste album, Ecdysis, der har modtaget masser af roser fra både fans og kritikere.

Så er du til tung, fængende og rå metal, så er der kun ét sted at være tirsdag den 30. maj - til Infected Rain koncerten i Aalborg! Billetter kan købes på Aalborg Rock og Metals hjemmeside eller i døren på selve aftenen. Vi glæder os til at se dig!

Royal Deceit

Den danske metalcore-kvartet Royal Deceit bruger nakkeknækkende riffs, en adrenalinpumpende rytmisk sektion og aggressiv, men alligevel fængende vokal til at levere deres unikke blanding af Metalcore, Nu-Metal, Hardcore og Deathcore. Royal Deceit beskrives bedst som et bastardbarn mellem Slipknot og Letlive. Med en live-performance, der er intim, intens, energisk, glædesfuld og entusiastisk skaber Royal Deceit en oplevelse, som publikum aldrig vil glemme. Bandet har spillet på nogle af de største festivaler og spillesteder store som små i Danmark, både som support og headliner, og leverer altid den største passion for at spille live.

Siden dannelsen i 2014 har Royal Deceit spillet mere end 100 koncerter i Danmark og viser ingen tegn på at bremse op. Bandet udgav deres første EP "SNAP" i 2016 efterfulgt af deres anden EP "Psalms for the Corrupt" i 2017, begge produceret og mixed/mastered af Tue Madsen i antfarmstudios. De to EP’er banede vejen for den lyd, Royal Deceit skabte til deres anmelderroste debut LP “ANIMUS”, som blev produceret af Claudio Andersen i LAK-studios og mixed/mastered af Chris Kreutzfeldt og derefter udgivet i 2020 gennem bandets management og pladeselskab PRIME COLLECTIVE.

I 2022 udgav bandet deres første single "This Hell" fra deres kommende album "ILL", som endnu engang skal udgives gennem PRIME COLLECTIVE i 2023. Albummet er produceret af Tue Madsen, Chris Kreutzfeldt og Royal Deceit. Mix og master leveres af Chris Kreutzfeldt. Når man ser ind i fremtiden, stræber bandet efter at bringe deres brutalt effektive og knusende metalcore til resten af verden gennem ekstensive turnéer, og med en tankegang, der er bevæbnet med mantraet "VI ER KOMMET FOR AT BLIVE"