ARM koncert feat. Extermination Dismemberment

27.03.24 Support: Bloodgutter & Fetus In Fetu Genre: Metal 150,- inkl. gebyr Start: 20:00 Døre: 19:00 Store sal

Hold fast, metalheads! 🤘

Vi er stolte over at offentliggøre det mest brutale band, der nogensinde er blevet booket til Aalborg Rock & Metal: Extermination Dismemberment! 🤯

Extermination Dismemberment er kendt som et sandt monster inden for brutal Slam death metal-genren. Hvis du elsker de mest intense og øre-smadrende toner, er dette et must-see show for dig. De har netop udgivet deres længe ventede album "Dehumanization Protocol", og vi garanterer, at det bliver en aften, du aldrig vil glemme.

Sæt allerede nu et stort fedt kryds i kalenderen og inviter dine metal-venner. Dette er en koncertoplevelse, der kommer til at ryste Aalborg, og du vil ikke gå glip af det.

Til at starte festen har vi booket to supportbands.

Bloodgutter 🩸

Bloodguter er fra Silkeborg. Musikalsk er Bloodgutter fængende, tung, groovy og rå. Deres guitartone minder om de gyldne år inden for dødsmetal, især den svenske scene. Hvis du elsker din dødsmetal rå, simpel, oldschool og groovy, skal du helt sikkert tjekke Bloodgutter ud!

Fetus In Fetu 🤘

Vi kan ikke glemme vores lokale helte! Fetus In Fetu leverer en energisk dosis Slam/Brutal Death Metal direkte fra Aalborg. De vil sætte gang i mosh-pit'en og sikre, at denne aften bliver historisk!

Lad os vise Extermination Dismemberment, hvor vild Aalborg kan være, når det kommer til metal! 💥🎸🤘