ARM koncert feat. Defacing God, Vanir & Raven Banner

18.05.24 Genre: Metal 175,- inkl. gebyr Start: 19:00 Døre: 18:30 Store sal

Hedenske Helte og Vikingekriger: Koncert på Studenterhuset den 18. maj 2024!

DU BEHØVER IKKE AT VÆRE STUDERENDE FOR AT KØBE BILLET

🎸 Defacing God: Træd ind i det mørke nord med Defacing God fra Aalborg! Dette lokale band leverer intens Dark Melodic Death Metal, der dykker ned i skandinaviske traditioner og okkultismens mysterier. Forbered dig på at blive forført af deres kraftfulde melodier og symfonier, der fører dig gennem en mørk tidsrejse.

🎸 Vanir: Med rødder dybt plantet i nordisk mytologi og historie, bringer Vanir en unik blanding af melodisk dødsmetal til scenen. Deres musik vil vække de gamle nordiske guder til live og tage dig med på en episk rejse gennem tid og rum. Gør dig klar til at fordybe dig i deres kraftfulde lydlandskaber og intense atmosfære.

🎸 Raven Banner: Hils de svenske krigere velkommen, når Raven Banner indtager scenen! Dette band, dannet i den historiske region Skåne, Sverige, bringer en kraftig blanding af viking- og dødsmetal. Deres musik er inspireret af områdets rige historie og mytologi og vil transportere dig tilbage til vikingetidens æra. Gør dig klar til at opleve deres soniske rejse gennem episke fortællinger om vikingekrigere og blodtørstige guder.

En aften fyldt med metal magi venter! 🎶🔥