ARM concert feat: Mercenary & Billy Boy in Poison

29.09.23 - Koncerten er afviklet Genre: Rock,Metal 195,- excl. gebyr Start: 20:00 Døre: 19:30 Store sal

DU BEHØVER IKKE AT VÆRE STUDERENDE FOR AT KØBE BILLET

ALLE KAN KØBE BILLET TIL VORES KONCERTER OG BESØGE VORES BAR

ARM concert feat: Mercenary & Billy Boy in Poison

Kalder alle Mercenary-fans! Øjeblikket I har ventet på er endelig her. Releasekoncerten for Mercenarys nye album finder sted i Aalborg og markerer deres første releasekoncert i over 10 år, siden deres sidste album blev udgivet i 2013. Dette nye album, deres 8. studiealbum, blev produceret af lead guitarist Martin Buus og mixet af Jacob Hansen i Hansen Studios i Ribe.

Gør jer klar til en aften fyldt med optrædener af de nye sange fra albummet samt nogle af bandets klassiske hits. Gå ikke glip af chancen for at være en af de første til at få fingrene i det nye album til koncerten.

Copenhagens Billy Boy in Poison vil sparke aftenen i gang som opvarmningsband. Få jeres billetter nu og kom og vær med til en uforglemmelig aften med metal musik!

Mercenary

Som nedfrosne jætter, der bryder ud af deres årelange dvale, rejser den melodiske metals giganter MERCENARY sig atter fra den nordjyske muld og afbryder deres årelange slummer for at udbrede deres hårdtslående metalhymner og deres særegne form for nordisk melankoli og melodi.

De har turneret Europa rundt siden deres debut i 2002 og har optrådt med bands som Megadeth og Dark Tranquility samt spillet på festivaler som Wacken Open Air og Roskilde Festival. Deres energiske liveoptrædener, der blander melodiske elementer, metal og atmosfæriske keyboardflader, har skaffet dem en global følgerskare. Efter udgivelsen af deres syvende album i 2013 har de kun turneret sporadisk, men de har nu arbejdet på et nyt album, der kombinerer dansk melankoli med aggressivitet og tyngde. I 2020 præsenterede de også deres opdaterede lineup og spillede nyt materiale, hvilket blev positivt anmeldt af Gaffa og Devilution.

BILLY BOY IN POISON

BILLY BOY IN POISON fra København leverer tung og aggressiv metalcore. Men bandet er ikke sådan at sætte i bås, og elementer fra både brutal deathcore og catchy melodød stikker fjæset frem i kvartettens slagkraftige cocktail. BILLY BOY IN POISON er et erfarent liveband, der leverer høj energi, kvivskarpt sammenspil og tung lyd hver gang, de går på scenen.

BILLY BOY IN POISON har udgivet tre albums. Det seneste, 'UMBRA', udkom i slutningen af 2021, og pressen kaldte det blandt andet: "sangskrivning af international kaliber" (Devilution), "allerøverste hylde" (Metalized) og "latterligt højt musikalsk niveau" (Radon Metal). Bandet arbejder i øjeblikket på en ny udgivelse, der vil bringe en væsentlig udvikling i lyden med sig. Der er god chance for, at der vil blive spillet helt nyt materiale til denne koncert.