AL-QASAR

03.12.22 Support: Assegai 75,- inkl. gebyr Start: 21:00 Døre: 20:30

Vi er meget glade for at kunne præsentere Al-Qasar til december 2022!

Det mellemøstligt psykrock kollektiv AL-QASAR’ debutalbum ’Who Are We?’ er på gaden den 16. september på Glitterbeat Records. Skiven er fyldt med friske mellemøstlige grooves, som har fået selskab af amerikansk psychedelic og nord afrikansk trance musik. Trods lyrikken foregår på arabisk, så taler bandets tre medlemmer flyende ’fest og farver, på deres respektive instrumenter.

Med bandets medlemmer værende bosat på tre forskellige kontinenter må der siges at være lagt i kakkelovnen til et kulturelt virevare af rock, trance og varme luftlags melodier.

Assegai

Assegai er et slankt spyd, især brugt i de Bantu-talende dele af Afrika. Et formidabelt våben, lige så dødbringende som innovativt. Spyddet har givet navn til en konstellation af fire mennesker fra Aarhus, der rytmisk og tonalt motiveret af øst- og nordafrikanske artister, forsøger at sammenføre de sydlige inspirationer med en mere kølig lyd. Assegai skaber sammen en skæv instrumental rock, der lugter lige så meget af lynghede og egeskove som af savanne og ørkenlandskab. Assegai udgiver i vinteren 2023 ny EP via Part Time Records.