AFLYST — Liss

20.08.21 Kr. 125 inkl. gebyr Start: 20:00 Døre: 19:30

AFLYST! — Det er med stor beklagelse, at vi desværre må aflyse koncerten, pga. dødsfald i bandet.

Billetkøbere har fået besked direkte via mail.

Yderligere kan læses her: https://gaffa.dk/nyhed/149507

Studenterhuset er stolte af at præsentere pop-sensationen, Liss!

—————————————— Entré 125 kroner (inkl. gebyr) Døre: 19:30 Koncertstart: 20:00 ——————————————

Selvom 2020 ikke har budt på meget live-aktivitet har Liss absolut ikke ligget på den lade side. Tiden er blevet brugt i det vestjyske, hvor Søren Holms barndomsgård er blevet ombygget til et studie af bandet - med det formål at indspille en plade under de åbne vidder. Denne flugt fra storbyen har resulteret i masser af ny musik, herunder interessante danske og internationale samarbejder.

Efter at have udgivet deres EP-trilogi i sommeren 2020 med “Third” der blev kaldt “veldrejet, popmusikalsk håndværk” af Politiken der kvitterede med fem stjerner og Soundvenue der på Third omtalte Liss som: “et af Danmarks mest stilsikre og leveringsdygtige bands”. I oktober kom så den enkeltstående hymne til de tomme dansegulve, Leave me on the floor, der blev en af de mest spillede sange på P3 efterår/vinter 2020.

Liss skubber stadig til grænserne af hvad pop er med deres eklektiske blanding af funk, disco, soul og sjælfulde ballader, med Søren Holms unikke vokal i centrum. Liss glæder sig til at præsentere al den nye musik samt det stærke katalog når de i april og maj begiver sig ud på deres hidtil største Danmarksturne.