AFLYST— Chinah

11.06.21 - Koncerten er afviklet Support: Ghazal 160 inkl. gebyr Start: 20:00 Døre: 19:30

OBS! AFLYST! — Denne koncert er desværre aflyst. Grundet sognenedlukningen af Budolfi Sogn, er det desværre ikke muligt at afvikle koncerten som planlagt. Vi beklager meget — og vi arbejder på at finde en ny dato. Alle billetkøbere har fået direkte besked via mail.

Studenterhuset er utroligt glade for at kunne præsentere den elektroniske pop trio, Chinah!

VIGTIG INFORMATION OM CORONAPAS OG COVID-19:

Sikkerhed og tryghed er absolutte førsteprioriterer ved alle vores arrangementer — både for gæster, ansatte og optrædende. Vi følger regeringens regler, retningslinjer og udmeldinger nøje, der vedrører os som spillested, café og des lige. Dette inkluderer krav om gyldigt coronapas, hvorfor dette skal fremvises for adgang til alle vores faciliteter. Vi ønsker at alle får en optimal oplevelse i trygge rammer.

————————————— Entré: 160 kroner inkl. gebyr Døre: 19:30 Koncertstart: 20:00 OBS: Billetsalget starter 24. november kl 14.00 ————————————— På ’Feels Like Forever’ flyder den danske trio ind i drømmenes nostalgi. Med åbne øjne og glasklare melodier. Albummet er skabt via gruppens særlige metode, hvor de sender små musikalske gaver til hinanden – og det har forhindret dem i at gå i opløsning. Det hele begyndte med en overspringshandling. De måtte se hinanden i øjnene og tale om, hvorvidt de skulle fortsætte sammen. ”Men i stedet for at gå i opløsning lavede vi et nyt nummer. Nærmest som en overspringshandling og en abstraktion over alt det, vi havde svært ved at tale om,” siger sanger Fine Glindvad og forklarer, hvordan anslaget præger hele albummet: ”Det ophøjer det at sige farvel og forlade noget. For det er ikke et hårdt og bittert farvel. Det er et farvel med en bevidsthed om, at man tager noget med sig videre. Det er et had/kærlighedsforhold til nostalgien. På den ene side kan det være et hukommelsestab, fordi man glemmer, hvordan fortiden virkelig var. På den anden side kan det være en behagelig drømmetilstand.” Deri ligger også albumtitlens spil på at forlænge momentet, ’Feels Like Forever’. Det hele er skabt på gruppens særegne facon: De deler en dropboxmappe, hvor de hver især uploader skitser og småidéer, der så udvikler sig i uforudsigelige retninger. ”Vi er rigtig dårlige til at være i sync med hinandens liv. Men musikken holder os sammen. Vi blotter os ved at dele noget ufærdigt og skrøbeligt med de andre. Uden vi kan se, hvordan de reagerer, når de lytter til det. Men oplevelsen er igen og igen, at der bliver taget hånd om idéen, og den udvikler sig til en sang, ingen af os individuelt eller med andre havde kunnet gøre så særlig, siger Simon Kjær. De klipper og klistrer ivrigt med hinandens skitser og idéer. Hiver en stump væk fra dens oprindelige kontekst og får den til at skinne et andet sted. Det er, som Simon Andersson siger, ”som at agere Doktor Frankenstein med musik.” På den henslængte sang, ’Promise’, er nogle af Fine Glindvads gamle vokaler eksempelvis klippet sammen med nogle nye optagelser, så delene danner et helt tredje nummer. Og tro mod albummets tema kredser ’Promise’ om at være afklaret med en afslutning. Det suppleres af bl.a. den klare og enkle ’Mysterious’, der handler om at tage skyklapper på og være i sin fantasi, og af den længselsfulde ’Seconds of Heaven’, der midt i hverdagen sukker efter de store øjeblikke. Chinah blev dannet i 2014 af en speciel sammensætning af musikere og personligheder. Sanger Fine Glindvad er som datter af en banjospiller vokset op med bluegrassmusik. Guitarist, Simon Kjær, og manden bag synthtangenterne, Simon Andersson, kommer begge fra en baggrund af eksperimentel elektronisk musik.

  • Support: Ghazal

Ghazal er iranske Melodi Soltanis artpop-projekt. Hun skriver, producerer og performer legesyge sange, der på elegant vis formår at balancere det catchy og det kryptiske. Ghazals musik et produkt af at navigere i og forene modsætningsforhold og afspejler på den måde, hvordan en fremmedgjort identitet overlever. Det viser sig i foreningen af organiske og syntetiske elementer, popmelodier over eksperimenterende akkordprogressioner og store følelser i galgenhumoristiske tekstuniverser, der bliver leveret på både engelsk og farsi.