Addisabababand

08.04.22 Kr. 110 inkl. gebyr Start: 21:00 Døre: 20:30

Glæd dig til Addisabababand til foråret!

—————————————— Døre: 20.30 Koncertstart: 21.00 Entré: 110,00 kr. (inkl. gebyr) ——————————————

ADDISABABABAND spiller intenst og svingende afro-beat. Det er et kosmisk fartøj hvis brændstof er afro, funk, jazz, avantgarde, stramme beats og kollektiv improvisation. Forrest er en skarp og sammentømret hornsektion, som støttes af en superswingende bass/gui/keys gruppe på en bund af besnærende beats.

Bandet har eksisteret siden 2010, og har spillet et væld af koncerter siden da. Både på spillesteder landet rundt, på festivaler, og i udlandet. Et af bandets højdepunkter var et menneskehav på Roskilde Festival 2018.

Musikken skrives og arrangeres i fællesskab. Dette gør ADDISABABABAND til et fantastisk liveband, da 13 menneskers samlede input skaber en uimodståelig energi på scenen. Med improvisation som den bærende kraft skabes et rum, hvori alle kan danse væk sammen.

I 2019 udkom pladen II, som var den 2. studieplade i rækken af 4 udgivelser. Pladen har vundet statens kunstfonds pris for årets bedste musik, og er blevet indstillet til Carl Nielsen prisen. Derudover er ADDISABABABAND blevet nomineret til Årets Danske Rootsnavn ved DMA Roots 2020. Senest har bandet haft et samarbejde med Aarhus Jazz Orchestra, der udmundende i en forrygende koncert til De Grimmeste Aftener, hvor de med 13 ekstra blæsere i ryggen leverede et vildt show for de talrige fremmødte gæster.