1000Fryd præsenterer: Les Lullies (FR) + The Preachers (DK)

21.06.24 Genre: Rock 60,- ekskl. gebyr Start: 20:00 Døre: 19:30 Store sal

1000Fryd præsenterer: Les Lullies (FR) + The Preachers (DK) på Studenterhuset

DU BEHØVER IKKE AT VÆRE STUDERENDE FOR AT KØBE BILLET

Les Lullies - ROCK'N'ROLL - MONTPELLIER (FR) - SLOVENLY RECORDINGS

Lad os nu komme til sagen, for her kommer Les Lullies!!! Bandet blev dannet tilbage i 2016 af fire franske ostespisende angrebsaber. Montpelliers egne sweethearts er i harmoni bands og artister med en simpel trosbekendelse: hop ind i varevognen, kør alle steder hen og spil rock'n'roll!

Selvom de har udgivet to EP'er, to LP'er og to singler, er det ved konstant at optræde, at bandet virkelig har vundet sit publikums hjerter med rå og spændende shows. De har turneret i Frankrig, Europa, Storbritannien og endda krydset Atlanten til USA og Canada... De har spillet på et hav af festivaler som We're Loud, Funtastic Dracula Carnival, Sjock, Gutter Island, Cosmic Trip, Fuzz-ville, Binic Folk Blues Festival, you name it. Derudover åbnede de også for The Hives i Barcelona. Det er ikke raketvidenskab, mon frère, det er bare rock'n'roll. Og vi ville ikke have det på nogen anden måde!

Indspilningen af det nye album "Mauvaise foi" og singlen 'Dernier soir" startede i november 2021 på Château Vergogne, med Maxime Smadja (Rixe, BOSS, Condor, Digital Octopus...), som bragte al sin savoir-faire til bandets lyd. Det er simpelthen creme de la creme. Disse plader giver dig et tiltrængt rock'n'roll-slag lige i ansigtet. Les Lullies ønskede ikke at indspille et album i stil med deres første, og med pandemien, der tvang dem til at blive hjemme uden mulighed for at turnere, havde de tid til at skrive, indspille og producere.

Resultatet? Sangene har nået et nyt kvalitetsniveau, men den største ændring er i sproget, da bandet nu synger på fransk. I det forgangne år har de igen turneret som gale for at præsentere det nye album, men arbejdet er ikke færdigt endnu!

The Preachers

Er du til fuzz? Er du til punk? Er du til syre? Så mød her dit nye yndlingsband. The Preachers er en duo fra København der med fuzzpedalen i bund og riffs, der klæber til din hjerne spiller en knivskarp omgang garagerock som leder tankerne hen på adskillige bands fra den amerikanske vestkyst. Det larmer og det varmer!

I løbet af de seneste år, har The Preachers udover at spille et hav af koncerter, blandt andet udgivet EP’en ‘Gateway Dreams’, indspillet en livesession og vundet det legendariske ‘Vesterbro mesterskab i Rock'. Energien er i fokus når The Preachers spiller live, og du er garanteret en koncert med fuldt smæk på. Hvis du er til denim-jakker og torsdagsbajere, så er der ingen vej udenom at give The Preachers et lyt!