facebook flickr instagram
  • Lør 14/04 | NODE

  • Lør 21/04 | JACOB BELLENSEvent Calendar

Fre 23/02

KL. 21:00 · Entré: Kr. 145 inkl. gebyr

Køb billet

Hamferd (fo) + Svartmalm (fo)


Med et nyt album, Támsins likam, på vej via Metal Blade Records – udgives d. 12. januar 2018 - og en monster tour med Downfall of Gaia der starter 02.02.18, tegner 2018 sig til at blive et imponerende år for det Færøske doom orkester Hamferð.
Hamferð kombinerer et tungt og varieret lydbillede med det implicit melankolske i den færøske folkesjæl og frembringer deres eget lyriske musikunivers, der skaber interesse hos en bred skare af lyttere. Gruppens koncept understreges yderligere af deres inderlige, storslåede og forskelligartede optrædener, hvor musik, lyrik og omgivelser skaber deres helt egen helhed.
Ligeledes er Færøske Svartmálm på vej med deres debut album. Bandet fører den stolte og mørke metal tradition videre med deres blanding af doom/black metal og selv om de endnu ikke har udgivet noget officielt, så har de spillet i København til Blastbeast.dk’s showcase New Shit og til Spot Festival i 2017.

Lør 24/02

KL. 21:00 · Entré: Kr. 80 inkl. gebyr

Køb billet

VEST KYS + LASSE VESTERGAARD


Dansksproget, nordjysk pop med elementer af bl.a. elektronisk retrowave og klassisk rock og singer/songwriting.De to acts, Lasse Vestergaard og Vest Kys teamer sammen og turnerer i 2018.

VEST KYS:
Første single ”Til Tonerne af Ild” indspilles med Michael Falck på kor og bandet har allerede gjort sig bemærket på bl.a. Nibe Festival, Tunø Festival og Brundby Rock Hotel. Forvent et medrivende og energisk show, der bl.a. inkluderer stagejump, LED-lys til publikum og børnekor!

LASSE VESTERGAARD:
Aktuel med første fuldlængde album på dansk, ”Stævne”, hvorfra første single ”Sommerhus” bl.a. spilles på P4. Tidligere nomineret til DMA-Folk i 2013 for sin første EP på dansk. Har optrådt som solo og med band på bl.a. SPOT Festival, legendariske CBGB’s i New York og Tunø Festival. ”Et metaforisk lyspunkt på den danske musikscene” (Lydtapet)

Lør 24/02

KL. 22:00 · Gratis Adgang


M!NT


Vores elektroniske klub aften M!NT

Resident DJs - Left Hand Right & Max Puxi showcaser det nyeste indenfor elektronisk og Urban musik.

Fre 02/03

KL. 21:00 · Entré: Kr. 135 inkl. gebyr

Køb billet

På Platform 4

Honningbarna (n)

Support: ORCAS


De, der har oplevet Honningbarna live, er ikke i tvivl: Den norske kvintet er noget helt specielt. Anført af Edvard Valberg på cello og vokal leverer bandet træfsikre punksange fra et oprørsk ungdomsperspektiv, hvor samfundet angribes fra alle vinkler med sange om vestens dobbeltmoral, statslederes fejhed og de rige og magtfuldes løgne.

De har gjort sig bemærket internationalt som et fænomonalt liveband, der mestrer energisk, uforfalsket punk. Det beviste de sidste år, da de leverede et smukt, kontrolleret kaos af en koncert på Platform 4.

Lør 03/03

KL. 21:00 · Entré: Kr. 90 inkl. gebyr

Køb billet

På PLATFORM 4

D/TROIT

Support: GHETTOSOUL


Danmarks mest suveræne soul-band gør klar til at overvælde dig med massive mængder af det, de gør bedst: ren, rå soul. Forbered dig på at møde D/troit! Det er flosset, iørefaldende og så vanedannende, at selv de kølige, skandinaviske kroppe ikke kan stå stille i mødet med grooves af så gennemført en kaliber.

Siden debutkoncerten blev spillet på Charlie Scott’s i København i efteråret 2014, har D/troit med raketfart etableret sig som et overvældende stærkt liveband på de danske scener. Med et fuldstændig uhørt antal koncerter for et debuterende band har D/troit allerede nu, hvad der svarer til årevis af erfaring

De 5 medlemmer af D/troit kendes fra tidligere kompetente garage-rockbands som The Magic Bullet Theory og The Breakers, som var signet på Little Steven’s Wicked Cool label.
Men selvom man sagtens kan fornemme garage-baggrunden i D/troits musik, så handler det her udelukkende om SOUL! Soul og R’n’B fra 60erne og 70erne, som den bl.a. kendes fra byen, der gav bandet dets navn: Detroit. Her lå labels som Fortune, Tamla og ikke mindst Motown, som i dén grad har præget soulmusikken lige siden.

”Old school soul og r’n’b fra 60erne og 70erne er det, der får vores hjerte til at slå hurtigere, det er det, der får vores hoved til at synge og vores underliv til at rotere. Soulmusik er en tidløs kraft. Den taler til os alle uanset race, køn og alder, og vi håber på at bidrage til denne fantastiske arv. Lad os slå det helt fast: København har også soul, og det er den, D/troit repræsenterer.”
-D/troit

Tor 08/03

KL. 21:00 · Entré: Kr. 70 inkl. gebyr

Køb billet

Wooden Indian Burial Ground (us)


Gaffa gav deres koncert i København i 2016 fem ud af seksstjerner, og skrev blandt andet:

"Siden Wooden Indian Burial Ground debuterede med deres selvbetitlede debut fra 2012, har bandet turneret staterne tyndt, med en endeløs række af klubshows.

Men hvor sangskrivningen på debuten indimellem fremstår som et miskmask af potentielt gode idéer, der aldrig finder sammen i en helstøbt form, lukker bandets nye album op for nye mulighed for Portland-trioen.

Anført af forsanger og guitarist Justin Fowler har bandets hårde arbejde i hjemlandet båret et spændende nyt album, "How's Your Favourite Dreamer?" med sig, hele vejen til Europa. Denne aften på KB18, kødbyens bedste svar på et lille stykke af Berlins vildskab, er bandet ved at være ved vejs ende i turnéens godt 30 shows, inden turen går tilbage over Atlanten.

Og på mange måder demonstrerer "How's Your Favourite Dreamer?", hvordan et band bedst muligt balancerer på en knivsæg mellem psych og garage rock. Kombinationen mellem twangede guitarer og orgel oser af tæft for at samle årtier af amerikansk rockhistorie under én kappe, med en langemand løftet højt til bands, der sværger til ensidigt genre-rytteri.

Der er smæk for skillingerne på uptempo tracks som "Zanesville Massacre" og åbneren "Styrofoam Factory", der vækker minder om Københavns egne fantastiske støjperler i Less Win. Små sfæriske instrumentale tracks som "Moist Dynasty" og "The Pretty Good OK Days2 skaber flow igennem sangene, og med langspillere, som pladens titelnummer og "Burnout Beach", understreger amerikanerne en stor kærlighed til det albumformat, som medierne ellers har så travlt med erklære død fra tid til anden i disse tider.

Men hvordan fungerer galskaben live? Og mon Justin Fowler og co., efter en så langstrakt turné igennem nyt territorium, denne aften på KB18 vil indfri albummets forventninger til aftenens koncert?– sådan tænker denne anmelder med første fod inde over klubbens dørtrin.

Og lad ét være sagt – der lægges, fra første strofe, hårdt ud igennem den kommende times rundtur i Fowler-karussellen. Bassist Sam Farrell og trommeslager Dan Galucki er en tight enhed, der bakker Fowler op på bedste vis, med masser af velovervejede svinkeærinder i samspillet de to imellem. Den stærke banddynamik skinner igennem og gør koncertoplevelsen mindeværdig. De mange jam-stykker og glidende overgange, kombineret med den gode sang, som Fowler uden tvivl også mestrer, fungerer solidt i sin helhed,

Det bliver under koncerten hurtigt klart, at bandet ikke spiller efter nogen egentlig sætliste, men med øret rettet mod måneders intens turnévirksomhed. Sangene sidder dybt ind under huden for de tre Portland-drenge, og kommer fuldt til udtryk uden hensyn til albumversionerne. Bandet taler med andre ord dets tydelige sprog live på scenen, og man er på intet tidspunkt i tvivl om, hvorvidt man kan føle sig godt tilpas i gruppens selskab.

Man kan, med amerikanske indiebands der krydser Atlanten og prøver lykken i Europa, altid begynde at diskutere, hvad god performance egentlig er for en størrelse. Kan et band virkelig levere en top-klasse-performance uden at adressere publikum under koncerten, med undtagelse af et enkelt "thank you" her og der? Ja, man kan undre sig over, hvad den treenighed, som Wooden Indian Burial Ground repræsenterer, egentlig rummer. Men skal aftenen gøres op i stjerner, er der for denne anmelder ingen tvivl om, at trioen rammer de klokkeklare fem af slagsen. En varm anbefaling herfra."Fre 09/03

KL. 20:00 · Entré: TBA


WAY UP NORTH


WAY UP NORTH FESTIVAL – d.9 +10 Marts

Så er der åbnet for tilmelding af bands og solister til Way Up North Festival 2018.

Hvis du eller dit band gerne vil spille til 2018 udgaven af Way Up North Festival d.9 eller d.10 Marts, så skal du gøre følgende :
Send en email til booking@studenterhuset.dk med et link til Soundcloud, Bandcamp eller hjemmeside hvor vi kan høre musikken. Som udgangspunkt vil vi gerne have 3 numre at lytte til. Send også en kort beskrivelse af musikken/bandet.

Sidste frist for at søge om at spille er onsdag d.1 Februar.
Kun bands og solister fra Nordjylland vil komme i betragtning.

Way Up North Festival på Studenterhuset har siden den første festival i 2003 været en samlende begivenhed som præsenterede det bedste af den nordjyske musik. Vi har holdt fast i ideen med at præsentere 20-30 udvalgt bands/artister og samtidig invitere gæster fra den danske musikbranche som kan have en interesse i at opdage nye talenter.

De to dages Way Up North Festival følges op i maj og september med koncerter for 4 udvalgte bands på vores scene på Danmarks største musikbranche begivenhed, Spot Festival i Aarhus samt koncerter på nord-Europas største af slagsen, Reeperbahn festival i Hamburg.

Lør 10/03

KL. 20:00 · Entré: TBA


WAY UP NORTH


WAY UP NORTH FESTIVAL – d.9 +10 Marts

Så er der åbnet for tilmelding af bands og solister til Way Up North Festival 2018.

Hvis du eller dit band gerne vil spille til 2018 udgaven af Way Up North Festival d.9 eller d.10 Marts, så skal du gøre følgende :
Send en email til booking@studenterhuset.dk med et link til Soundcloud, Bandcamp eller hjemmeside hvor vi kan høre musikken. Som udgangspunkt vil vi gerne have 3 numre at lytte til. Send også en kort beskrivelse af musikken/bandet.

Sidste frist for at søge om at spille er onsdag d.1 Februar.
Kun bands og solister fra Nordjylland vil komme i betragtning.

Way Up North Festival på Studenterhuset har siden den første festival i 2003 været en samlende begivenhed som præsenterede det bedste af den nordjyske musik. Vi har holdt fast i ideen med at præsentere 20-30 udvalgt bands/artister og samtidig invitere gæster fra den danske musikbranche som kan have en interesse i at opdage nye talenter.

De to dages Way Up North Festival følges op i maj og september med koncerter for 4 udvalgte bands på vores scene på Danmarks største musikbranche begivenhed, Spot Festival i Aarhus samt koncerter på nord-Europas største af slagsen, Reeperbahn festival i Hamburg.

Man 12/03

KL. 19:30 · Entré: Kr. 60 inkl. gebyr

Køb billet

BIG BAND CLASSICS AALBORG


Vi åbner igen dørene for en koncertrække, hvor den allerbedste bigband-musik bliver præsenteret på fornemmeste vis af Nordkraft Big Band, under ledelse af Frank Sørensen.

Vi er dykket ned i vores efterhånden store nodearkiv og fundet en masse lækkerier, som vi vil præsentere for jer denne aften. Det bliver en perlerække af de bedste bigband-klassikere fra 40’erne til i dag. Det er musik som alle kender og elsker, og som enhver, både erfaren og nybegynder, kan forholde sig til. Der er ingen store solister denne aften, kun Nordkraft Big Band, den gode musik og en fantastisk stemning i Studenterhusets rammer.

BILLETPRISER
Voksne: kr. 50,00 (ekskl. evt. gebyr)
Studerende: Gratis adgang (med gyldigt studiekort)
Børn/Unge (t.o.m. 16 år): Gratis adgang.

Tor 15/03

KL. 21:00 · Entré: Kr. 140 inkl. gebyr

Køb billet

Hugo Helmig

Support:MILLI NAOMI


Det er gået stærkt for den unge Hugo Helmig. Alle kan efterhånden synge med på hitsinglen ’Please Don’t Lie’, som lige nu ligger nummer 1 på den danske airplay chart og er blevet streamet over 2 mio. gange.

Hugo Helmig har netop spillet sine første udsolgte debutkoncerter med stor succes. Nu glæder han sig til at komme ud i hele landet og møde publikum live, når han i november besøger København og Aarhus og fortsætter turen rundt i 19 forskellige byer i starten af det nye år. Til koncerterne har Hugo Helmig samlet et ungt hold af talentfulde musikere, som spiller op til popfest tilsat soulede, funky og blues-inspirerede toner.

Med sine blot 18 år er Milli Naomi stadig et spirende stjerneskud på den danske musikscene, men hendes stemme forblænder lytteren og giver oplevelsen af en erfaren sangerinde, som i årtier har udviklet og forfinet sit instrument. Stemningsfuld, smuk, sofistikeret singer-songwriter-musik.

Lør 17/03

KL. 21:00 · Entré: Kr. 145 inkl. gebyr

Køb billet

De Danske Hyrder


7 rappere – over 20 millioner streams

De Danske Hyrder har på kort tid etableret sig som et kollektiv, man skal holde øje med. Bag navnet, der er inspireret af en gammel græsk drukvise, gemmer sig syv personligheder med stor kærlighed for dansksproget rap, fællesskab og historier.

Og druk.

”Vi kommer jo af øllen. Man skal huske, at det hele startede som et samlingspunkt for festglade drenge. Man skrev på Facebook hver fredag. Bajere, fakta evt.? God idé, fint, vi mødes der. Der var nogle af de dyre drenge på en breezer? Glem det. Øl var billige, de smagte godt, og hvis man knækkede sig, kunne man drikke en ny,” fortæller hyrderne.

Glæd dig til en fest af en koncert med bangere som ‘Med Mine Drenge’, ‘15 år’, ‘Fakta’, ‘Billige Bajer’ og ikke mindst ‘Jeg' Fuld Hele Tiden Og Er Pisse Ligeglad Du’.

Tor 29/03

KL. 19:00 · Entré: Kr. 128 inkl. gebyr

Køb billet

AR&M koncert:

Fleshgod Apocalypse (Ita)


Aalborg Rock & Metal er stolte af, at kunne præsenterer den italienske dødsmaskine FLESHGOD APOCALYPSE.
Fleshgod Apocalypse er et dødsmetalband fra Rom der har haft stor succes med at iblande metallen symfoniske elementer. I 2007 voksede gruppen ud af døds-/thrasmetalbandet Tyrannic Ethical Reconstruction, og første ep udkom samme år. Første fuldlængde ramte gaderne i 2009. Siden er det blevet til fire album i alt, hvor det seneste, ‘King’, udkom i 2016.
Bandet har turneret i hele den frie verden og har supportet metalliske notabiliteter såsom Behemoth, Origin, Dying Fetus, Hate Eternal, Suffocation og Napalm Death, hvilket har været med til at sikre italienerne en stor og trofast fanskare.

Fre 13/04

KL. 21:00 · Entré: Kr. 80 inkl. gebyr

Køb billet

Anubis Gate + E’nemia


Anubis Gate er et dansk prog. metal band med 7 albums og et bokssæt på bagen. Nyeste skud på stammen, gruppens til dato mørkeste udspil “Covered in black”, udkom i september 2017 på amerkanske Nightmare records til store anmelderroser, i udlandet som i Danmark. Bandet er anerkendt som et af de førende prog metal bands i verden, men mangler endnu for alvor at gøre sig bemærket i Danmark.

E'nemia er et metalcore band fra Aalborg, der siden 2009 stille og roligt har opbygget et trofast publikum. De har gennem årene bl.a. spillet på Way Up North festival, Dark Mental Festival og Aalborg Metal Festival.

Lør 14/04

KL. 21:00 · Entré: Kr. 135 inkl. gebyr

Køb billet

NODE


Fire singler i top 10 på Spotify, over 40 millioner streams og en udsolgt debutkoncert på Lille Vega tidligere på året. NODE er det nye store danske urbannavn med relevans og tiltrækning langt uden for urbanmiljøet.

NODE har en anden sound end de fleste i dansk urbanmusik. Hans stærke vokal og fortællinger rammer bredt. Det manifesteres tydeligt på de forskellige streaming-tjenesters hitlister, hvor NODE siden sin debut har ligget helt i top med singlerne ’De Snakker’, ’Al Fuego’, ’Pakker Bar’, ’Blæst’ og senest ’Gi Mig Det Hele’ fra slut september.

Ons 18/04

KL. 21:00 · Entré: Kr. 80 inkl. gebyr

Køb billet

Jeffrey Lewis & Los Bolts (us)


Den anmelderroste indierock-musiker Jeffrey Lewis begyndte sin karriere med at optage kassettebånd hjemme i New York omkring 1998. Tre år efter udgav Rough Trade Records hans første album.

Flash forward til 2018 og Lewis og hans skiftende bandmedlemmer har udgivet syv officielle albums på det legendariske label og turneret verden tynd med navne som The Vaselines, The Fall, The Mountain Goats, Daniel Johnston og Pulp.

Jeffrey Lewis & Los Bolts’ nuværende konstellation består af Mem Pahl på bas og Brent Cole på trommer.

Tor 19/04

KL. 20:00 · Entré: Kr. 110 inkl. gebyr

Køb billet

I Budolfi Kirke (Aalborg Domkirke)

Hymns From Nineveh (solo)


Unik akustisk solo-koncert i Budolfi Kirke!

Oplev sanger & sangskriver bag Hymns from Nineveh, Jonas H. Petersen i Budolfi Kirke. Alene på scenen, vil han afprøve nyskrevet materiale og spille både kendte og sjældne sange fra Hymns from Ninevehs bagkatalog.

Jonas H. Petersen, som er singleaktuel med kærlighedshymnen Lyskys, har gennem mange år markeret sig som en af Danmarks mest bemærkelsesværdige sangere og sangskrivere. Hans begavede, følsomme sange, som ofte kombinerer popsangens iørefaldende lethed med salmens tekstmæssige tyngde, har berørt publikum og anmeldere siden Hymns from Ninevehs debutalbum udkom for 7 år siden.

4 albums, flere priser og radiohits senere, tager Petersen nu på solotourné i kirker landet over. Her vil Petersen, som er kendt for at give intense og nærværende koncerter, fremføre akustiske versioner af Hymns from Ninevehs sange, samt afprøve helt nyskrevne sangskitser.

Fre 20/04

KL. 21:00 · Entré: Kr. 200 inkl. gebyr

Køb billet

BISSE


Bisse har i foråret og sommeren haft mange anmelderes og koncertgængeres fulde opmærksomhed under sin marathonlange ’Tour de Smackdown’, der forrige weekend fik en smuk afrunding på Rakett Natt festivalen i nordnorske Tromsø.

Foruden en lang række spillesteder i Danmark har Bisse og hans bande lagt vejen forbi et udsolgt Store Vega samt festivaler som Northside, Musik i Lejet og Smukfest. Under overskriften ”Bisse bjergtog Store Vega med en livsbekræftende koncert” uddelte Soundvenue 6/6 stjerner til sangeren ved førstnævnte udsolgte koncert i maj. Med samme entusiasme anmeldte Berlingske Tidende Bisses koncert på Northside med ordene ”Kong Bisse af Northside” og ved årets Gaffapris udmærkede sangeren sig med en særpræget og intens liveperformance, der var på de flestes læber efterfølgende.


Lør 21/04

KL. 21:00 · Entré: Kr. 200 inkl. gebyr

Køb billet

Jacob Bellens


Jacob Bellens udgiver sit fjerde soloalbum i marts 2018 og drager efterfølgende på turné rundt i Danmark, hvor han besøger 8 udvalgte byer. Her kan publikum se frem til at koncerter, der efter Bellens’ eget udsagn bliver mere uptempo end tidligere:

”Stilen bliver til dels mere elektronisk, der vil være mere fokus på bas og trommer og efter al sandsynlighed fire mand udover mig selv på hhv. trommer/pads, synth, el og synthbas samt guitar. Vi rammer øvelokalet i slutningen af oktober og til at begynde med er planen at omsætte den kommende plade til et udtryk der giver mening i livekontekst.”

Fre 27/04

KL. 21:00 · Entré: Kr. 165 inkl. gebyr

Køb billet

The Van

+ support


The Blue Van holder pause fra Formel 1. Skræller malingen af og kører markræs og burnout bagved Kvickly Extra.

Sådan fortæller bandet om deres nye sideprojekt The Van. En variant af det oprindelige band, hvor der er plads til spontant opstået og spontant indspillet musik, og hvor bandet vender tilbage til rødderne i klassisk garagerock.

The Van udgav for nylig ‘P.O.P.’ – en psykedelisk klingende rocksang, hvor pigtrådsguitarerne, hammondorgelet, tamburinen og det flerstemmige kor får frit løb.

Lør 28/04

KL. 21:00 · Entré: Kr. 135 inkl. gebyr

Køb billet

Uffe Lorentzen


UFFE LORENZEN er kendt som den karismatiske forsanger og frontfigur i Spids Nøgenhat og Baby Woodrose. Han har huseret på den danske rock scene siden slutningen af 80’erne og fik et gennembrud med Baby Woodrose i 2003, hvor de som et af de første bands vandt P3 Prisen og siden spillede to år i træk på Orange Scene på Roskilde. Senere fulgte et endnu større gennembrud med Spids Nøgenhat, der nærmest blev folkeeje med singlen ”Lolland Falster” og albummet Kommer Med Fred, der indbragte to DMA priser og to Steppeulve.

Uffe Lorenzen har efterhånden spillet en del solo-koncerter de seneste år, men nu tager han på sin første større turné sammen med sin 12-strengede akustiske guitar, der tager ham rundt i hele Danmark. Materialet vil bestå af nye sange fra hans første solo-album Galmandsværk, Spids Nøgenhat klassikere og udvalgte covers af personlige favoritter fra 60’erne og 70’erne.

”Et magisk syrebad af følelser” lød overskriften i Politikens 6-stjernede anmeldelse af Uffe Lorenzens solo-koncert på Roskilde Festival 2017.

Tor 24/05

KL. 21:00 · Entré: Kr. 90 inkl. gebyr

Køb billet

Tomaga (uk)

+ support


Multiinstrumentalist Tom Relleen og trommeslager Valentina Magaletti (Raime, UUUU, Vanishing Twin) udgør ét af de mest hypede bands i eksperimenterende cirkler for tiden. Deres percussiondrevne musik trækker veksler på alt fra industrial, psychedelia og Steve Reich'sk minimalisme til jazz og techno. Først og fremmest er den dog kendetegnet ved en uhæmmet nysgerrighed og et lige dele stramt fremadskridende og åbensindet udforskende liveshow.

Hos Tomaga brydes repetitive mønstre og ildevarslende synthflader af dubbede effekter og improviseret rytmik til en art psykotropisk dansemusik, konstant udspændt mellem abstraktion og struktur. Et fænomenalt band der skal opleves live! Eller som BBC Radio 3 kort og godt skrev: “the best band in the UK right now”.

Koncerten er en del af en eksklusiv fire-dages turné, arrangeret af Alice, Tape, Studenterhuset Aalbort/Danish Vaishias og Teater Momentum.

Tor 27/09

KL. 21:00 · Entré: Kr. 110 inkl. gebyr

Køb billet

Soleima


Mere info følger.

Lør 20/10

KL. 21:00 · Entré: Kr. 135 inkl. gebyr

Køb billet

Iris Gold


Iris Gold inviterer ind i sin verden af ”hippie hop” – en farverig og smitsom sammensmeltning af retro hiphop, soul og power pop, med et generøst drys af flower power. Efter at have delt scene med nogle af de største artister i verden, samt arbejdet med nogle af de mest indflydelsesrige producere, har Iris bevist at hun nu er klar til selv at indtage verden.

Live er Iris Gold en stor energi udladning, der bedst kan beskrives som Janelle Monae der møder Erykah Badu. Hun ser meget frem til at tage ud på sin første Danmarks turné, og udtaler I den sammenhæng ”Jeg kommer med mit sexede band, og sammen vil vi holde en kæmpe fest, i den bedste blokparty-stil”.

Iris Gold, der oprindeligt er fra London og opvokset i København, har levet et nomadisk liv omgivet af fritænkere og vokset op i hippiesamfund og besatte bygninger, elementer der har gjort hende til den unikke og karismatiske artist hun er i dag.

Med West Coast melodier som baggrund, er Iris Gold siden blevet ved med at udvide sin musikalske horisont, efter at være blevet forelsket i klassiske hiphop acts som Pete Rock, Beastie Boys og De La Soul. Og hun har formået at sammenflette alle disse influenser ind i sin egen musik, en blanding der ifølge den britiske avis The Guardian, bedst kan beskrives som “Deliciously summery and laid-back at a time when most pop seems to want to make you have a heart attack”.

I november udkom singlen ”All I Really Know”, og der er meget mere musik på vej fra Iris Gold.